Els Bombers s'activen per segon cop en un dia per fum en un restaurant a les Peixateries Velles de Reus

Al migdia han avisat de fum al restaurant Abrasa'm, i al vespre han tornat a donar l'avís i s'han reactivat
Imatge dels Bombers al lloc dels fets la segona vegada, al vespre | tarragonadigital

 

Els serveis d'emergència s'han activat dues vegades durant la tarda d'aquest divendres, 20 de setembre, per dos avisos d'incendi al restaurant Abrasa'm, de la plaça de les Peixateries Velles, a Reus. Segons han informat els Bombers, el primer avís l'han rebut a les 15.20 hores, davant una acumulació de fum en una campana extractora d'un dels restaurants de la plaça que també dona al carrer del Fossar Vell. Després de retirar-se, cap a les 21.30 hores han tornat a rebre un avís per fum al mateix restaurant.

 

Després del primer avís de primera hora de la tarda, s'han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques i dues patrulles de la Guàrdia Urbana. Efectius dels Bombers s'han enfilat amb l'escala extensible fins al capdamunt dels edificis per comprovar la xemeneia del local de restauració. Finalment han confirmat que no hi havia foc però sí que hi havia hagut combustió. Finalment, els efectius d'emergències s'han retirat del lloc al cap de poc més de vint minuts. 

 

Al vespre ha tornat a sortir fum i els Bombers s'han reactivat

Al vespre, passades les nou, els Bombers han tornat a rebre un avís per fum en el mateix restaurant. Per aquest motiu, tres dotacions dels Bombers s'han tornat a activar per inspeccionar la xemeneia i la campana extractora, que sembla que hauria cremat. Com a mesura de prevenció, s'han hagut de desallotjar els clients del restaurant que estaven sopant.

 

Han rebut un avís per acumulació de fum a la campana extractora d'un restaurant | Jordi Olària