MINUT A MINUT

ūüĒī Segueixen les mobilitzacions a Tarragona per la sent√®ncia del proc√©s

Els Bombers s'activen per segon cop en un dia per fum en un restaurant a les Peixateries Velles de Reus

Al migdia han avisat de fum al restaurant Abrasa'm, i al vespre han tornat a donar l'avís i s'han reactivat
Imatge dels Bombers al lloc dels fets la segona vegada, al vespre | tarragonadigital

 

Els serveis d'emerg√®ncia s'han activat dues vegades durant la tarda d'aquest divendres, 20 de setembre, per dos avisos d'incendi al restaurant Abrasa'm, de la pla√ßa de les Peixateries Velles, a Reus. Segons han informat els Bombers, el primer av√≠s l'han rebut a les 15.20 hores, davant una acumulaci√≥ de fum en una campana extractora d'un dels restaurants de la pla√ßa que tamb√© dona al carrer del Fossar Vell. Despr√©s de retirar-se, cap a les 21.30 hores han tornat a rebre un av√≠s per fum al mateix restaurant.

 

Despr√©s del primer av√≠s de primera hora de la tarda, s'han despla√ßat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambul√†ncia del Sistema d'Emerg√®ncies M√®diques i dues patrulles de la Gu√†rdia Urbana. Efectius dels Bombers s'han enfilat amb l'escala extensible fins al capdamunt dels edificis per comprovar la xemeneia del local de restauraci√≥. Finalment han confirmat que no hi havia foc per√≤ s√≠ que hi havia hagut combusti√≥. Finalment, els efectius d'emerg√®ncies s'han retirat del lloc al cap de poc m√©s de vint minuts. 

 

Al vespre ha tornat a sortir fum i els Bombers s'han reactivat

Al vespre, passades les nou, els Bombers han tornat a rebre un avís per fum en el mateix restaurant. Per aquest motiu, tres dotacions dels Bombers s'han tornat a activar per inspeccionar la xemeneia i la campana extractora, que sembla que hauria cremat. Com a mesura de prevenció, s'han hagut de desallotjar els clients del restaurant que estaven sopant.

 

Han rebut un avís per acumulació de fum a la campana extractora d'un restaurant | Jordi Olària

 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Reus. √Čs gratis!

Comentaris