Un home, ferit lleu en ser colpejat per un tren a Reus

Els fets es van produir al barri de Sant Josep Obrer

Un home va resultar ferit el passat dimarts, 12 de juny, a darrera hora del vespre, en rebre l'impacte del pas d'un tren a Reus. L'individu circulava, a peu, per l'interior de la zona vallada que protegeix les vies, a l'altura del carrer de Lleó XIII, al barri de Sant Josep Obrer. Sense que se n'adonés, va passar un comboi que el va colpejar i el va fer caure uns quants metres més enllà.

 

A causa d'aquest accident, l'home va resultar ferit de caràcter lleu i va haver de ser traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus. Diverses unitats dels Mossos d'Esquadra, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Guàrdia Urbana reusenca van activar-se a causa dels fets. En comprovar que es tractava d'una qüestió menor, el tren va poder continuar el seu trajecte amb normalitat uns minuts més tard.

 

Més freqüències de Renfe durant l'estiu

En un altre ordre de coses, Renfe ha anunciat que ampliarà els serveis ferroviaris a les línies de la costa durant els mesos d'estiu. Durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb sis noves freqüències, tres per sentit, la connexió entre Portbou i el Maresme. La companyia indica que això millorarà les connexions entre la costa del Maresme i les comarques gironines, així com la relació amb Barcelona.

 

A més, i fins al 13 de setembre, sis trens de la línia R1, igualment tres per sentit, amplien recorregut entre Arenys de Mar i Calella. A banda, i fins al 29 de setembre, els caps de setmana i festiu s'augmenten els serveis a l'estació de Platja de Castelldefels. En aquest últim cas, des de l'1 de juny Rodalies de Catalunya ha augmentat l'oferta a l'estació de Platja de Castelldefels de la línia R2 sud amb 17 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre. Les parades es faran en ambdós sentits de la marxa per facilitar el desplaçament cap a les estacions costaneres d'aquesta línia.

  

  

vuit noves freqüències de pas que permetran facilitar el trasllat cap a la costa, i en direcció Barcelona seran nou noves freqüències D'aquesta manera, s'arribarà a una freqüència de pas de quatre trens per hora

 

També et pot interessar