Freshly Cosmetics inaugurarà aquest dimecres la 48a edició de l'ExproReus

L'acte se celebrarà a les sis de la tarda al vestíbul de firaReus
Els fundadors de Freshly Cosmetics, al càrrec dels quals es farà la inauguració de l'ExproReus2018 | cedida

 

Dimecres 10 d'octubre, ExproReus, la fira multisectorial de referència al territori obrirà les seves portes a les onze del matí; si bé la inauguració oficial es durà a terme a les sis de la tarda al vestíbul de firaReus. La inauguració, situada en un espai ambientat com una terminal d'aeroport i que està dedicat a l'aeroclub, comptarà amb els fundadors de l''startup' de cosmètica Freshly Cosmetics, Miquel Antolín i Mireia Trepat. Conjuntament amb el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà i de l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer, seran els encarregats de fer els parlaments inaugurals.

Els fundadors de Freshly Cosmetics han estats escollits per a la inauguració com a exemple d'emprenedoria exitosa. L''startup', ubicada al Tecnoparc, va començar el seu projecte el 2016 amb una inversió inicial de 20.000 euros; en només dos anys, l'empresa ha crescut més del 2.000%, amb desenes de milers de clients que ja han utilitzat els seus productes.

Freshly Cosmetics té la visió de revolucionar el sector cosmètic, i amb una previsió de facturació de 4 milions d'euros per aquest 2018 i el llançament d'una nova línia de cosmètica de color, Identy Beauty, es pot afirmar que va camí d'aconseguir-ho.

Tallers i activitats per a tota la família

A més a més dels expositors i productes característics de la fira, l'exproReus comptarà també amb nombroses propostes pensades especialment pels nens, però també amb entreteniment per a joves i adults, a més a més d'un espai gastronòmic per gaudir amb tota la família.

D'aquesta manera, diversos tallers com 'Petits Enginyers' o 'Laserlab' permetran als més petits a divertir-se alhora que interactuen i aprenen amb les noves tecnologies; sense deixar de banda la bona estona que passaran al recinte exterior amb un parc d'aventures, circuit infantil de karting i l'exhibició de vol de drons, entre desenes d'activitats més que es realitzaran al llarg de tota l'ExproReus.

Enguany a joves i adults els espera una novetat dedicada especialment per a ells; un EscapeRoom dissenyat exclusivament per l'ocasió que els farà trencar-se el cap mentre passen una bona estona en família o amb amics.

Entrades ja a la venda

La 48 edició de l'ExproReus es podrà visitar del 10 al 14 d'octubre, d'onze del matí a nou del vespre, amb la zona gastronòmica del Tasting Village, que restarà oberta fins a les onze de la nit i comptarà amb animació musical a càrrec de La Fàbrica.

Les entrades ja es poden comprar de manera anticipada a la pàgina web de l'ExproReus 2018, i tindran un cost de tan sols tres euros. Els posseïdors del Carnet Joves podran comprar les seves entrades per dos euros, mentre que els menors de 8 anys podran entrar gratuïtament.

"L'Ajuntament de Reus pagarà els advocats del cas Shirota" "Cal Massó torna a obrir de la mà de Quatre Quaranta Gestió Cultural i Social"