ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

Lobster, Terra Ferma i Stone Vibe són els grups finalistes del Reussona 2019

Els tres finalistes competiran el 21 de juny a les Barraques de Reus | Tots els grups que han participat són del Baix Camp
El grup Lobster que es presenta al concurs Reussona 2019 | Cedida

 

Els grups Lobster, Stone Vibe i Terra Ferma són els tres finalistes del Concurs de Música Jove Reussona 2019. Un total de nou grups es van presentar al concurs reusenc de música jove i finalment, el jurat va escollir Stone Vibe i a Terra Ferma i el jurat popular va escollir al grup Lobster per passar a la final. Aquests tres grups competiran a la final que es durà a terme el pròxim 21 de juny a les Barraques de Reus.

 

En aquesta 21a edició del Concurs de Música Jove Reussona tots els participants han estat del Baix Camp, però és un convocatòria oberta a grups de joves tant del Camp de Tarragona com de les Terres de l'Ebre. Els premiats es donaran a conèixer al concert de la final de les Barraques de Reus.

 

El conjunt Terra Ferma passa a la final del Reussona 2019 | Cedida

 

El guanyador s'emporta 1.500 euros

El grup musical que guanyi aquesta 21a edició del Reussona, s'emportarà un premi de 1.500 euros; el segon grup classificat s'emportarà 900 euros i el tercer premi estarà dotat amb 600 euros. D'altra banda, hi haurà una menció especial valorada en 200 euros aquell grup musical novell, que tingui una mitjana d'edat dels seus integrats no superior a 21 anys.

 

El grup Stone Vibe, actuarà a les Barraques de Reus d'enguany | Cedida

 

Lobster, Terra Ferma i Stone Vibe finalistes del Reussona 2019

Lobster, és un grup que neix entre uns amics que tenen per objectiu fer música pròpia i fer una gran festa. Toquen cançons pròpies d'estil mestissatge d'arrel i han estat gravant el seu primer treball d'estudi.

 

Terra Ferma, està integrat per nou joves reusencs. El seu estil el defineixen com 'Ska Fusió', un estil que se centra en l'ska i que es combina amb altres estils de música com el funk, el rap, el rock o el reggae. L'any 2018 van publicar el seu primer àlbum anomenat «Un Brot de Llum»

 

Stone Vibe, és un grup musical que asseguren estar atrapats pel rock britànic i americà. La banda té les característiques d'un quartet de rock clàssic però amb aires actuals. Els quatre integrants del grup van començar la producció del que seria el seu primer EP 'The game'.