ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

La fira 'Camins d'FP' de Reus acull les ofertes de formació professional del territori

L'esdeveniment es durà a terme els dies 8 i 9 de maig a firaReus | Participaran una quarantena d'expositors
Alumnes de formació professional de Tarragona | Cedida

 

FiraReus acollirà de nou la fira de formació professional, 'Camins d'FP'. Un esdeveniment que es durà a terme els dies 8 i 9 de maig i que està dedicat a aquelles persones que busquen una formació professional i certificats de professionalitat al Camp de Tarragona. Aquesta fira ja s'ha posicionat a la regió de Tarragona com un espai on es concentraran en un únic emplaçament les ofertes en formació professional.

 

La fira ofereix propostes de formació professional | Cedida 

 

Una quarantena d'expositors a 'Camins d'FP'

Els centres participants del Camp de Tarragona a la fira 'Camins d'FP' mostraran les seves ofertes en formació professional. Aquesta fira està destinada a estudiants, famílies, centres de formació, persones en situació d'atur, professionals i organitzador o totes aquelles persones que estiguin interessades. En aquesta edició, la fira comptarà amb un total de 41 expositors que estaran durant dos dies ensenyant les propostes en formació de les quals disposen.

 

La fira posarà a disposició del públic punts d'orientació professional individual impartits per professionals de l'Oficina Jove de Reus. Finalment es realitzarà el concurs de cartells per escollir la imatge gràfica de l'edició Camins d'FP 2020, a càrrec de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus.

 

Diferents professionals del sector i joves estudiants passaran per la 'Camins d'FP' | Marta Torrens

 

Dues jornades d'activitats constants

A banda dels expositors, també es realitzaran diverses activitats durant els dos dies de la fira. La jornada de dimecres començarà amb una sessió d'orientació acadèmica i una conferència inaugural, que tractarà el tema de la 'Formació Professional Integrada'. Posteriorment exalumnes de formació professional conduiran una taula d'experiències sobre 'Les trajectòries professionals a la vida activa'.

 

A la tarda també es portarà a cap una taula rodona en aquesta ocasió a càrrec de grans empreses del territori. Finalment, el dimecres acabarà amb la conferència 'Desplegament de la Llei de Formació Professional, a càrrec del president del Consell Català de la Formació Professional, Fabián Moehdano.

 

firaReus acollirà en un únic espai tota l'oferta de formació professional | firaReus

 

Dijous la conferència tracta 'L'FP i tendències de futur. Perfils professionals i sectors emergents', després s'exposaran les novetats als cicles per al curs 2019/2020 i una experiència pionera a la Conca de Barberà, finalment es parlarà de l'economia social i cooperativa a l'FP, a càrrec de CoopCamp i de l'Institut Jaume Huguet.

 

La fira 'Camins d'FP' és d'entrada lliure i estarà oberta en horari de 9.00 hores a 18.00 hores el dimecres dia 8, i de 9.00 hores a 15.00 hores el dijous dia 9 de maig. És necessària la inscripció prèviament per assistir a les diferents sessions programades, com per visitar la fira en grup.