GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Fira Centre Comercial organitza el TastaFira, un taller de vins, olis i vermuts

L’activitat es durà a terme de dilluns a dissabte, durant tot el mes d’agost
La Fira Centre Comercial Reus organitza el TastaFira | Miguel Cabrerizo

 

La Fira Centre Comercial posarà en funcionament, a partir del pròxim 1 d’agost, el TastaFira, un taller de formació sobre vins, olis i vermuts. Aquesta proposta té l’objectiu de donar a conèixer els productes de la terra i posar a l’abast dels seus clients una nova proposta lúdica i social per a tot tipus de públic.

 

L’activitat es durà a terme de dilluns a dissabte, durant tot el mes d’agost. A més, els visitants podran fer diverses degustacions i conèixer els vins de la DO Tarragona, els vermuts de Miró i aprendre a diferenciar els diferents tipus d’oli que consumeixen a casa. Tots els tasts aniran acompanyats d’explicacions d’enòlegs i especialistes que ajudaran als assistents a apreciar les propietats dels diferents productes de la terra.

 

Tallers i degustacions del TastaFira de Reus

Els participants de la jornada podran degustar una àmplia varietat de vins negres, blancs, rosats i vins de licor de diverses bodegues, cellers i cooperatives de les comarques gràcies als responsables de la Denominació d’Origen.

 

D’altra banda, Vermuts Miró, l’empresa reusenca que es dedica a la fabricació de vermut i que treballa en una trentena de països, presentarà al públic un total de quatre vermuts diferents: el blanc, el roig, el reserva i el Miró & Paco Pérez Fusión.

 

Tanmateix, el Panell de Tast Oficial d’Oli de Catalunya, una eina que depèn de la Generalitat, organitzarà un tast d’iniciació als olis d’oliva perquè els participants aprenguin a diferenciar els diferents olis que compren normalment i a determinar quins són els seus usos.

 

Horaris i inscripcions de l’activitat

Els tasts del TastaFira tindran lloc a la segona planta del recinte de La Fira Centre Comercial. L’activitat serà de les 12.00 a les 13.00 hores i serà gratuïta. Hi haurà un total de deu places per a cada degustació, així doncs, els interessats en el TastaFira s’hauran d’inscriure a la pàgina web de La Fira Centre Comercial o a les seves xarxes socials.

 

La Fira Centre Comercial amplia l'oferta d'activitats per a l'estiu

Aquesta no és l'única activitat que organitza la Fira durant l'estiu. Així doncs, ampliarà l’oferta d’actes i activitats amb una nova programació per al mes d’agost. Als concerts i les actuacions que ja s’han previst per als dijous, divendres i dissabtes, dirigits a tot tipus de públic, se li sumaran altres actes. Aquestes noves activitats tindran lloc els dilluns, dimarts i dimecres per tal de completar tot el calendari setmanal.