FiraReus, més de 44.000 visitants en sis mesos

El centre de fires i convencions ha fet 76 actes en 114 dies d'ocupació al primer semestre d'any
firaReus ha fet 76 actes en 114 dies d'ocupació | firaReus

 

Més de 44.000 persones han passat ja aquest 2018 per les instal·lacions de firaReus. L'edifici Tecnoparc ha acollit 76 actes en el primer semestre del 2018 i les dades confirmen els nivells de l'any passat, quan es va aconseguir batre el rècord històric d'activitat. 
La realització de congressos destaca especialment en les 25 setmanes que la fira ha obert les seves portes enguany. S'han portat a terme quatre congressos, dels quals tres han estat mèdics i un religiós, xifra que s'aconseguia en tot un any fins que l'any passat es va aconseguir un espectacular creixement arribant a sis. 
 
En aquesta primera meitat d'any s'han celebrat també tres fires pròpies, que són Bestial, Saló de la Moto i Autoprimavera, i quatre d'externes, com són Fira KM0, Epocauto, Outlet Decor i Expobike, aquestes dues últimes celebrades en para·lel per primer cop. 
 

Les noves iniciatives de firaReus tenen molt èxit

Del gener al juny firaReus ha tingut dues noves iniciatives, com són Motivation Day i Empresa i Esport. Aquestes jornades orientades a la gestió empresarial han portat al centre prop de 450 persones i tenen l'objectiu de poder donar eines de qualitat als assistents pels seus projectes laborals i professionals. Ficommerce, Fòrum Més Dona, Smart Region o Immersió Estratègica del Cluster de Nutrició AINS són altres projectes que ja s'han pogut observar en aquest primer semestre. 
Els esdeveniments corporatius també han tingut el seu espai a la fira, normalment en forma de convencions, reunions o presentacions. D'altra banda, el component lúdic també ha pogut gaudir d'aquestes instal·lacions, en les quals s'han celebrat espectacles infantils i d'humor i gales i festivals de fi de curs. 
 

Torn per a les fires pròpies a firaReus

Ara, l'objectiu és que les fires de pròpies de gran volum, com són els casos d'exproReus i Tot Nuvis agafin el relleu de cara al segon tram d'any. Una novetat serà la presència de la primera fira del videojoc, Mr Game.  En paraules del president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, «la diversificació de l'activitat i l'orientació a diferents clients han permès aconseguir un elevat índex d'activitat i ocupació».