El Gaudí Centre de Reus estrena 'El Park Güell Gaudí'

El Gaudí Centre de Reus estrena 'El Park Güell Gaudí'

Una maqueta interactiva aprofundirà sobre les tècniques i conceptes arquitectònics d'aquesta obra del geni català

El Gaudí Centre de Reus ha incorporat un nou espai divulgatiu referent a l'obra de l'arquitecte més internacional del país: 'El Park Güell de Gaudí', una maqueta interactiva que esdevindrà la principal novetat d'aquest 2019.

A través d'aquesta nova oferta divulgativa, l'Agència Reus Promoció pretén millorar la qualitat de la visita, tot actualitzant els continguts expositius i fent més enriquidora l'experiència. Tot plegat amb l'objectiu de mantenir la capacitat d’atracció turística de l’equipament, ja sigui per les persones de l’entorn més proper, com per a totes les que vénen de fora.

La posada en marxa de 'El Park Güell de Gaudí', arriba dotze anys després de la inauguració del Gaudí Centre, i vol convertir-se en el primer pas de la renovació del contingut expositiu de la segona planta, concretament en l'àmbit dedicat a les principals obres de l'arquitecte.

D'aquesta manera, el nou espai s'adapta perfectament en el discurs museogràfic del centre, valorant les tècniques arquitectòniques de Gaudí, i té per objectiu incrementar la informació sobre el Park Güell, millorar la didàctica de l'actual espai amb la utilització de les últimes tecnologies, i mantenir la capacitat d'atracció general del museu.

Una maqueta interactiva amb continguts audiovisuals

Concretament, el muntatge de 'El Park Güell de Gaudí', inclou el muntatge de la «Sala Hipòstila» del Park Güell en metacrilat òpal sobre un mòdul que descansa damunt l’orografia real del terreny, complementada amb una pantalla de projecció audiovisual transparent on es podran visionar diversos continguts.

Així doncs, els visitants podran escollir entre tres micro clips audiovisuals que es dispararan des d’un monitor tàctil a la pantalla transparent, activant els efectes visuals de dos projectors sobre la pantalla situada a la maqueta.

El Gaudí Centre de Reus estrena 'El Park Güell Gaudí'
El Gaudí Centre de Reus estrena 'El Park Güell Gaudí' | Ajuntament de Reus

També et pot interessar: