ÚLTIMES DADES

Preocupant augment de casos de coronavirus a les comarques de Tarragona: 63 positius nous

La històrica Sabateria Iglesias de Reus tanca després de 95 anys d’activitat

L’establiment va obrir l’any 1924 al carrer de les Galanes
La Sabateria Iglesias va obrir l'any 1924 al carrer de les Galanes de Reus | Redacció

Nou tancament d’un negoci històric a la ciutat de Reus. En aquest cas es tracta de la Sabateria Iglesias situada al carrer de les Galanes, que abaixa la persiana després de 95 anys d’història. La botiga, que ha col·locat diversos adhesius amb la frase ‘Liquidació total per tancament’, estarà oberta fins després de les festes de Nadal per tal de liquidar el gènere que queda a l’establiment. D’entre els motius del tancament: la manca de relleu generacional i la voluntat de cercar nous reptes professionals per part de l’actual propietari, tercera generació del negoci.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

El tancament de la Sabateria Iglesias arriba uns dies després de conèixer el punt final d’un altre establiment emblemàtic de la ciutat: Teixits Arbós. En aquest cas, la botiga, amb uns seixanta anys d’història, tancarà a les portes del pròxim estiu i ho farà per falta de relleu generacional. En els darrers mesos també han abaixat comerços com la sastreria Quintana, amb 114 anys d’història o la sastreria Queralt, amb 110 anys d’activitat. Un reguitzell d’establiments que ja formen part de la història comercial, familiar i emocional de la ciutat de Reus.

L'establiment ja ha col·locat diversos adhesius amb la frase 'Liquidació total per tancament' | Redacció

"🗣 Reus estrena una nova eina de participació ciutadana" "❗IMATGES: Així és la nova residència de Reus que obrirà després de 7 anys"