NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

Un home agredeix una dona a la riera d'Aragó de Reus

Els fets s'han produït pels volts de dos quarts de quatre de la tarda d'aquest diumenge
Un dels Mossos d'Esquadra desplaçats al lloc dels fets conversa amb alguns dels testimonis. | TarragonaDigital.com

 

Aquest diumenge, 9 de juny, s'ha produït una agressió masclista en ple carrer a la ciutat de Reus. Els fets s'han produït a l'alçada del número 18 de la riera d'Aragó, cap a dos quarts de quatre de la tarda. Segons diversos testimonis d'aquests fets, un home ha agafat pels cabells una dona i l'ha fet caure a terra molt a la vora de la terrassa d'un bar d'aquest carrer de la ciutat.

 

En veure-ho, alguns dels clients de la terrassa del bar s'han aixecat per tal de socórrer la dona i l'agressor ha fugit a peu a través del carrer Raseta de Sales, a la capital del Baix Camp. Pocs minuts després han arribat els Mossos d'Esquadra, alertats també per algun testimoni, amb qui han parlat per conèixer amb més detall què havia passat. També han inspeccionat les càmeres de seguretat d'un bar on, minuts abans dels fets, havia entrat l'agressor per tal d'identificar-lo i cercar-lo per la zona.

 

De moment, no consta cap detenció per aquest cas

A mitja tarda d'aquest diumenge, 9 de juny, els Mossos d'Esquadra han confirmat a TarragonaDigital.com la seva actuació en aquest episodi violent que s'ha produït a la riera d'Aragó de Reus. La policia catalana ha obert una investigació sobre els fets, que tracten com un cas d'assetjament d'un home a la seva ex parella. A mitja tarda d'aquest diumenge, doncs, encara no constaven detencions per aquesta qüestió segons ha informat a aquest mitjà la policia catalana.

 

Malgrat això, diversos testimonis han presenciat com els Mossos arrestaven una persona poc abans de les cinc de la tarda en una zona força propera al lloc on s'han produït els fets, concretament a la cantonada entre el carrer del Mar i el carrer de l'Hospital. En les properes hores, caldrà confirmar, doncs, aquesta actuació i si guarda cap mena de relació amb l'agressió produïda a la riera d'Aragó.

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris
Annibal
Com sabeu que es tracta d'una agressió masclista? Eren parella? Una agressió pot tenir moltes motivacions. Per exemple que la dona li degués diners a l'agressor. Una agressió així es podria haver produït perfectament entre dos homes o d'una dona cap un home. En aquest últim cas, hem de parlar d'agressió hembrista? Per tot el dit dedueixo que la notícia és tendenciosa, pretén criminalitzar per sistema l'home blanc heterosexual. Mal periodisme aquest!
Marc P
Sha de respectar el que ha votat la ciutadania. Si la 'gent' vol inmigració massiva, sha de respectar. Del contrari seriem feixistes homofobs. I aixo no ho volem, oi?