Ferit a Reus després de disparar-se diversos trets al coll amb una escopeta de perdigons

Els fets han passat durant la matinada d'avui dilluns, 26 de novembre, i l'home ha estat traslladat a l'hospital, fora de perill

Durant la matinada d’avui dilluns, 26 de novembre, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han atès un home que s’havia disparat diversos trets al coll amb una escopeta de perdigons a la ciutat de Reus, al Baix Camp.

L'home es dispara a sí mateix i truca al telèfon d'emergències 112

Segons explica el Diari de Tarragona, l’home va disparar-se a si mateix i, tot seguit, va trucar al telèfon d’emergències 112, conscient, per tal de demanar ajuda. Al lloc dels fets hi van acudir la Guàrdia Urbana de Reus, els Mossos d’Esquadra i el SEM, que hi va enviar una unitat bàsica i una de medicalitzada.

L’individu, en un primer moment, va ser atès a casa seva i, de seguida, va ser evacuat cap a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Les ferides provocades pels perdigons, a la zona de la gola, no van afectar cap regió vital propera i la vida de l’home, afortunadament, no corre perill.

Temptativa de suïcidi, la primera hipòtesi

Segons les primeres hipòtesis, podria tractar-se d’una temptativa de suïcidi, i el cas està sent investigat pels Mossos d’Esquadra.

Bolca un cotxe a la carretera T-315, a l'entrada de Reus

Matí accidentat a la T-315, als afores de la ciutat de Reus. Quan passaven pocs minuts de les deu, un vehicle ha patit una sortida de via i ha bolcat al punt quilomètric número 3 de la carretera, just després de la rotonda d'accés a la T-11, a l'avinguda de Bellissens.

L'incident, que s'ha produït ben a prop de firaReus o l'Hospital Sant Joan, no ha provocat cap afectació al trànsit i la conductora del vehicle n'ha sortit totalment il·lesa. Efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han acudit al lloc dels fets i els Bombers de la Generalitat hi han enviat dues dotacions.


Comentaris