L'home ha perdut la vida en caure d'un pis del número 14 del passeig de Misericòrdia

Mor un home en caure des d'un edifici al passeig de Misericòrdia de Reus

L'home s'ha precipitat des de l'últim pis del bloc número 14

Un home ha mort aquesta tarda a la ciutat de Reus, després de precipitar-se al pati interior d'un bloc de pisos des de l'últim pis. En aquest sentit, no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida, ja que ha mort a l'acte. Els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets, ja que es desconeix si ha estat un suïcidi o un accident. 

Mor al pati interior d'un edifici de Reus

El servei d'emergències ha rebut l'avís dels fets quan passaven pocs minuts de tres quarts de cinc de la tarda d'aquest dijous, 21 de març. L'alerta ha estat donada per la mort d'un home al pati interior del número 14 del passeig Misericòrdia de Reus. 

L'home que ha perdut la vida té una edat de 60 anys i els fets indiquen que ha caigut al pati interior de l'edifici i ho ha fet des de l'últim pis. El bloc té un total de nou pisos.

Els Mossos d'Esquadra han intervingut, així com dotacions dels Bombers de la Generalitat, del Sistema d'Emergències Mèdiques i la Guàrdia Urbana de Reus. Els agents de la policia catalana estan investigant els fets i, a hores d'ara, es desconeix si ha estat un suïcidi o un accident.

Ambulància al passeig misericòrdia de Reus
El SEM ha anat fins al lloc de l'incident, però no ha pogut fer res per salvar la vida de l'home | Ivan Compte

 

També et pot interessar: