ALDI inaugura amb èxit el seu nou supermercat a Reus

La nova botiga està situada a l'avinguda de Salou, 171 i ha generat 6 nous llocs de treball
Imatge del nou supermercat ALDI a Reus. | Cedida

El nou ALDI de Reus, ubicat a l'avinguda de Salou, 171 ha obert les portes, amb èxit i molta expectació, aquest matí a les 09.00 hores. La seva obertura suposa el tancament de l'establiment que la companyia tenia al carrer Nicaragua del polígon La Roureda del Tecnoparc.

 

La cadena alemanya de supermercats ALDI compta amb 11 supermercats a la província de Tarragona i un total de 63 a Catalunya. Té com a objectiu seguir oferint productes amb la millor qualitat al millor preu en un ampli assortiment de productes en les categories d'alimentació, drogueria, higiene i basar.

 

Nous llocs de treball, més cèntric i accessible

El nou establiment suposa una millora tant per la superfície del supermercat amb 1100m2; per la ubicació, molt més cèntrica i accessible; com pel que fa a l'aparcament, que compta amb 88 places. L'horari comercial és de dilluns a dissabte, de 09.00 hores a 21.30 hores.

 

Aquest canvi també ha suposat la creació de 6 nous llocs de treball que es sumen als 8 de la plantilla del supermercat anterior.

 

Aquest matí s'ha realitzat l'acte inaugural del nou ALDI a Reus. | Laia Villalbí
 

Acte inaugural del nou ALDI a Reus

A l'acte inaugural hi ha assistit el responsable d'Expansió d'ALDI, Alexandre Pagès; l'alcalde en funcions de l'Ajuntament de Reus i regidor de l'Àrea de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio; el regidor de l'Àrea d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, Carles Prats; la regidora de l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella; i el coordinador de Comerç Interior de la Cambra de Comerç de Reus, Pau Salvadó.

 

Productes frescos de màxima qualitat i al millor preu, al nou ALDI a Reus. | Cedida
 

En el nou format del supermercat ALDI de Reus, els clients podran trobar més de 2.100 productes amb tot el necessari per realitzar una compra completa, amb una cuidada selecció de productes frescos, envasats, regionals i més de 200 productes ecològics, sempre amb un fort compromís amb la qualitat. En el marc de la seva aposta pel producte fresc de qualitat i proximitat, ALDI ha introduït El Mercado de ALDI, una nova marca de productes frescos que inclou al voltant de 300 articles de fruites, verdures, carn, peix i ous. També destaquen les seves pròpies línies ecològiques tant en alimentació, com en cosmètica. Productes bio de qualitat a un preu molt competent dins el sector. 

 

Degustacions i obsequis especials per la inauguració

Aquest dimecres 28 d'agost per celebrar la inauguració del supermercat ALDI de Reus, els clients seran obsequiats amb una bossa de productes per la seva compra superior a 25 euros. A més, els clients també podran trobar una zona de "Show cooking" amb degustació de productes del supermercat.