Classe magistral de la 'influencer' Núria Garcia a La Fira Centre Comercial

Els estampats de flors, el color violeta o les ronyoneres tornen amb força per quedar-se en els nostres looks d’estiu
Un instant de la sessió de Núria Garcia | Cedida

 

La 'influencer' Núria Garcia (@nuriagap) ha estat l'encarregada de conduir la classe magistral que s’ha dut a terme aquest dijous a La Fira Centre Comercial de Reus i que estava inclosa a les 'Fashion Windows' que s’organitzen des del passat mes de febrer. 

La convidada, que gaudeix de més de 13.500 seguidors a Instagram, ha parlat de les noves tendències d’aquest estiu, fent un recull de les peces de roba que estan més presents a les passarel·les com els estampats de flors, el color violeta o les ronyoneres que tornen amb força per quedar-se en els nostres looks d’estiu. A més, ha compartit amb el públic assistent  els seus trucs, experiències i consells per ajudar a compatibilitzar la vida personal i professional estant sempre a l'última. També ha sigut l'encarregada de crear tres 'outfits' inspirats en tonalitats i motius mariners que protagonitzaran els aparadors de tendències de La Fira. 

Sorteig de tres 'looks' de moda i d'un assessorament de moda

La classe magistral de Núria Garcia ha tancat la 'Fashion Windows', iniciada el passat 20 de juny, i ha donat pas al següent cicle, que va començar aquest dimecres mateix i que té com a temàtica «les millors rebaixes». Durant la celebració de la classe magistral emmarcada dins les 'Fashion Windows', s'han entregat els premis als tres guanyadors dels outfits instal·lats a diferents punts de La Fira Centre Comercial. Totes les peces que s’exposen als outfits estan a l’abast dels clients a les mateixes botigues de La Fira Centre Comercial.

Com cada mes i a través del concurs a Facebook que organitza la Fira Centre Comercial, els clients tenen la possibilitat d'endur-se a casa un dels tres 'looks' exposats en les Fashion Windows i a més un complet assessorament de moda amb la influencer convidada en el que compartirà els millors 'tips' i consells per estar sempre perfecte i a l'última.

"Els Bombers apaguen un foc de matolls davant de Tecnoredessa" "Reus transforma els patis de les escoles bressol en jardins educatius"