GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Reus engega la campanya turística d'estiu obrint-se a nous públics

L'Agència Reus Promoció espera l'arribada de turistes que vénen dels països de l'est | Per la temporada d'estiu ampliarà els horaris dels equipaments turístics
La regidora de Reus Promoció, Montserrat Caelles ha presentat la temporada d'estiu a Reus | Cedida

 

La calor ja ha arribat i amb ella l'estiu, i Reus ja engega motors per preparar la temporada turística a la ciutat. Avui, 30 de maig s'ha presentat el 'Visit Reus Summer', la campanya turística per aquest estiu a la capital del Baix Camp. De l'1 de juny fins al 30 de setembre Reus viurà una intensa activitat turística tant de públic estranger com del territori. Enguany l'acció promocional ja té un pressupost de 190.000 euros.

 

El Gaudí Centre també és la principal seu turística de Reus | Angel Ullate

 

Un estiu turístic a Reus

Després que la campanya d'estiu de l'any passat tanques amb un increment del 17% de tots els equipaments, enguany es preveu que el nombre de visitants segueixi augmentat. La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha presentat aquest matí al Gaudí Centre les previsions per aquesta nova temporada de turisme a la ciutat de Reus.

 

Reus espera un nou públic dels països de l'est

Caelles ha detallat que segons diversos estudis s'espera que el turisme a Reus s'obri a nous mercats com als països de l'est com Ucraïna i Bielorússia, es consolidi plenament el turista francès, que es mantingui l'increment del turista rus i preveuen que el turista català augmenti. La regidora de Promoció de Ciutat manifesta que «el turisme de proximitat ha augmentat moltíssim, per aquest motiu el volem potenciar».

 

Imatge de la Casa del Vermut i del Vi de Reus | TarragonaDigital

 

L'Estació Enològica Casa del Vermut i el Vi, el nou atractiu

Des de l'Agència de Promoció de Ciutat segueixen apostant pels cinc equipaments visibles turístics que són, el Gaudí Centre, l'Institut Pere Mata, el Campanar de la Prioral de Sant Pere, la Casa Navàs i la Ruta del Modernisme 'Reus 1900'. Però enguany s'incorpora a l'oferta turística un nou equipament, l'Estació Enològica amb la Casa del Vermut i el Vi, un espai que es va obrir per primera vegada per Setmana Santa i que ara com ara ja ha rebut més d'un miler de visitants.

 

En aquesta línia l'Agència de Promoció de Ciutat té l'objectiu per aquest estiu turístic reusenc d'augmentar el nombre de visitants amb l'increment de la seva estada i la qualitat del turista, ampliar els horaris dels diversos equipaments turístics i punts d'informació, facilitar la mobilitat als turistes amb senyalitzacions i aplicar el servei de 'Tax Free'.

 

El Gaudí Centre és l'espai que més visites rep de Reus | Angel Ullate

 

A més es durà a terme l'obertura continuada de l'oficina d'informació i turisme al Gaudí Centre, de l'oficina al carrer Sant Joan així com l'obertura per un període de quatre mesos del punt d'informació a l'estació d'autobusos de la ciutat.

 

'Visit Reus' es consolida a la ciutat

D'altra banda segueixen apostant per la polsera 'Visit Reus' que per l'estiu s'han augmentat els descomptes i promocions a la ciutat a través d'aquest accessori. «Un equipament que dóna molts bons resultats i té una tendència positiva», ha remarcat Caelles. En els primers mesos d'enguany, la demanda de la polsera ha crescut un 19%.

 

Montserrat Caelles comenta que durant tot l'any «hem fet accions de promoció del turisme reusenc tant a fires com promocions, per ampliar l'oferta turística a tot l'any». En aquest àmbit afegeix que aposten per anar de la mà d'altres serveis com el Patronat de Turisme de la Costa Daurada «per establir estratègies conjuntes».