GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Inscripcions obertes per participar en el Festival Memorimage de Reus

El Festival Memorimage se celebrarà del 6 al 9 de novembre al Teatre Bartrina, totes les propostes es poden presentar fins al 10 de juliol
El festival de cinema d'imatges d'arxiu se celebrarà del 6 al 9 de novembre de 2019 al Teatre Bartrina de Reus | delCamp.cat
 

El Festival Memorimage de Reus ja ha obert el termini de rebuda de totes les pel·lícules participants, els interessats tindran temps de presentar les seves propostes fins al 10 de juliol. D'una banda, els que ho desitgin podran presentar-se a la Secció Oficial, això sí, sempre que la pel·lícula contingui imatges d'arxiu, hagi estat produïda a partir de l'any 2018 i no hagi estat estrenada comercialment. El cost de la inscripció és de 5 euros.

 

D'altra banda, també s'ha obert el termini de rebuda de pel·lícules per a la secció MemoriReus, a la qual poden participar treballs que continguin també imatges d'arxiu, però en aquest cas, la seva temàtica i/o producció ha d'estar centrat en la demarcació de Tarragona. Si us voleu inscriure en aquesta categoria, ho podeu fer gratuïtament. 

 

Com inscriure'ns al Festival Memorimage

El Festival Memorimage de Reus tindrà lloc del 6 al 9 de novembre d'aquest any al Teatre Bartrina de Reus. Els interessats en participar en el festival cal que s'inscriguin a través de la pàgina web de Feshtome. Un dels requisits bàsics és que només es poden inscriure aquelles pel·lícules que incloguin imatges d'arxiu. Per a més informació sobre el Festival Memorimage podeu consultar la seva pàgina web. 

 

El Festival Memorimage

Aquest any, el Festival Internacional de Cinema de Reus celebrarà la seva catorzena edició. És un festival internacional de caràcter competitiu centrat en pel·lícules que incorporen imatges d'arxiu en moviment. El festival aposta per la importància de la recuperació i conservació del patrimoni audiovisual i pel valor de la imatge en la configuració de la memòria individual i col·lectiva. L'any passat el festival va tancar amb un 20% més d'espectadors respecte al 2017, el Premi Ciutat de Reus va anar pel documental «Ciudadano Fenando Gallego: Baila o Muere»; el Premi del Públic va ser per «Andrea Motis, la trompeta silenciosa»; el Premi Cinema Rescat per «No intenso Agora»; el MemoriReus se'l va endur «Hereus d'un cardenal proscrit»; i, finalment, el Premi MemoriJove va ser per «Out».