GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Instrueixen diligències penals contra un conductor que quadruplicava la taxa d'alcoholèmia a Reus

La Guàrdia Urbana el va localitzar al passeig de Sunyer, mentre feia maniobres d'estacionament «de forma estranya»
Un control de la Guàrdia Urbana de Reus, en una imatge d'arxiu | Ajuntament de Reus

 

 

La Guàrdia Urbana de Reus va instruir diligències penals contra un home de 47 anys, veí de la ciutat, que va donar positiu en la prova d’alcoholèmia durant la matinada de diumenge, 23 de juny.

 

Segons ha informat la policia, els agents van localitzar l’individu al voltant de les 2.30 hores, mentre feia maniobres d’estacionament «de forma estranya» al passeig de Sunyer.

 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Quadruplica la taxa d'alcohol permesa

El conductor presentava «signes evidents» d’anar sota els efectes de l’alcohol i, en el test d’alcoholèmia, va donar un resultat positiu d’1,08 mil·ligrams per litre d’alcohol en aire aspirat. La Guàrdia Urbana el va denunciar per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

 

 

Ahir dilluns, dia de Sant Joan, a les 5.06 hores de la matinada, a la plaça Prim, agents de la Guàrdia Urbana de Reus van realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor d’un vehicle Audi Q5, un veí de Reus de 48 anys, qui va donar positiu amb un resultat de 0,69 mil·ligrams per litre d’aire espirat.

 

En aquest cas, els agents també van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

 

Conduir superant els 0,60 mg/l és delicte

Cal recordar que conduir sota l’efecte de l’alcohol quan se superin els 0,60 mil·ligrams per litre d’aire espirat és delicte, i aquesta taxa es rebaixa als 0,40 mg/l en cas d’accident. Aquesta conducta pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d’entre un i quatre anys.

 

 

També et pot interessar