Isaac Sanromà, pregoner de la Festa Major de Sant Pere de Reus

L'expresident de la Cambra de Comerç encetarà la festa major i encendrà la primera tronada
Isaac Sanromà, president sortint de la Cambra de Comerç de Reus | Laia Solanellas

 

Reus ja té pregoner per la Festa Major de Sant Pere d'enguany. Serà Isaac Sanromà, qui ha sigut president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus des del juny de 2006 fins fa unes setmanes. Sanromà serà l’encarregat de llegar el pregó de la Festa Major de Sant Pere, en un acte que es al Saló de Plens de l’Ajuntament de Reus. L'acte serà el dilluns 24 de juny, a les 20.00 hores i, a continuació, el pregoner encendrà tot seguit la primera tronada de la Festa Major.

 

Isaac Sanromà va néixer a Reus l’any 1956 i és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Ha participat en diferents projectes empresarials i és vocal del Col·legi d’Economistes de Catalunya. L'expresident de la Cambra de Comerç de Reus és soci en diverses entitats reusenques com ara el Centre de Lectura, el Reus Deportiu, la Societat El Círcol o la Lliga contra el Càncer, entre d'altres.

 

El Pregó de la Festa Major de Sant Pere és un dels actes més esperats de la Festa Major i que precedeix el lliurament del Tro de Festa, la Crida a la Festa i l’encesa de la primera Tronada.

 

Imatges del Pregó i la primera Tronada de la Festa Major de Sant Pere 2018 | Laia Solanellas

 

Sanromà, president de la Cambra de Comerç durant 13 anys

Isaac Sanromà ha sigut president de la Cambra de Comerç de Reus durant 13 anys, fins aquest passat mes de maig, quan es va decidir qui agafaria les regnes de la nova presidència. Serà Jordi Just i, en l'últim any de mandat, Àgata Girbes, gràcies a un acord pel qual es van unificar les dues candidatures fins ara existents, Tots Som Cambra i Cambra 4.0. Sanromà va destacar que la marca 'Cambra de Reus' surt reforçada de l'acord-

Més notícies de la categoria Reus