Jacint Pallejà recupera el càrrec de president de El Tomb de Reus després de la renúncia de Gemma Molner

Pallejà ja va ostentar la presidència fins al 2014
Pallejà tornarà a presidir l'associació de botiguers reusencs. | TarragonaDigital
 

La cara més visible d'una de les associacions de botiguers de Reus, el Tomb de Reus, torna a canviar. Després que Gemma Molner ocupés el càrrec de presidenta des del juliol del 2014, l'entitat ha anunciat que plega «per motius personals» i que serà substituïda precisament pel seu atencessor, Jacint Pallejà, qui ja va ostentar aquest títol durant uns anys.

Molner ha estat al capdavant del Tomb de Reus durant sis anys i durant aquest temps «ha liderat el procés de modernització de l'entitat, consolidant la presència en entorns digitals i en campanyes a peu de carrer» segons s'explica en un comunicat. Tanmateix, l'expresidenta continuarà lligada a l'associació ocupant ara el càrrec de vocal de la Junta.

 

El retorn de Jacint Pallejà

Així doncs, el nou president de El Tomb de Reus serà Jacint Pallejà, tot i que la seva temporalitat ja ha estat definida segons expliquen des de l'entitat. El relleu durarà un màxim de quatre anys i està previst que es formalitzi durant la pròxima assemblea general en la qual també es tractaran altres temes que ara mateix estan sobre la taula de les associacions comercials reusenques, com són la futura Àrea de Promoció Econòmica Urbana (BID-APEU) o el recentment presentat 'marketplace' de El Tomb de Reus.

Pallejà assumeix de nou el control de l'entitat perquè, segons s'explica al comunicat, «la situació actual obliga els altres possibles candidats a estar més que mai al timó del negoci», mentre que ell compta amb el relleu generacional del negoci familiar i això li permet «dedicar el temps necessari per afrontar els reptes de present i de futur de El Tomb de Reus».

Encara que Pallejà deixés la presidència el 2014, mai s'ha desvinculat de l'associació i durant els últims temps ha col·laborat en l'àrea digital i s'ha involucrat de forma significativa en la posada en marxa dels APEU.

"No us ho perdeu: El divertit estiu que es prepara per als infants i joves a Reus" "Atenció: El gran canvi que pot viure el comerç de Reus «els pròxims dies»"