Dediquen una cançó a la discoteca SoldeNit després d'anunciar el seu tancament

El futur del local d'oci nocturn és incert
La propietat està en negociacions de traspassar el local i el futur de la sala està obert | SoldeNit

 

Els clients habituals del club SoldeNit estan de dol. L’emblemàtica discoteca del centre de Reus, ubicada al número 14 del Raval Robuster, va abaixar la persiana el cap de setmana passat. Després de més de 8 anys, Reus s’ha quedat sense un dels locals d’oci nocturn més populars. Ara, els propietaris de SoldeNit estan en negociacions per traspassar el negoci, així que de moment el futur de la discoteca encara és incert. El SoldeNit és el tercer local que tanca a la capital del Baix Camp en els darrers mesos, després que ho fessin l’Estraperlo, el passat mes de novembre; i la Sala Japan, que va tancar encara no fa un mes, a finals del passat mes de gener.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

La notícia ha caigut com una galleda d’aigua freda a sobre d’aquelles persones que cada cap de setmana anaven al SoldeNit. De fet, un dels seus clients ha quedat tan afectat pel tancament de la discoteca que li ha dedicat una cançó. És l’Alex Saura, un jove de Reus que ha trobat una estona entre llàgrimes de desconsol per fer una versió de la cançó ‘Sense tu’, del grup Teràpia de Shock. El noi ha publicat un vídeo al seu compte d’Instagram on canta la seva particular interpretació:

 

 

«SoldeNit, ja no hi ets, estic sol i no hi ha ningú. Què ha passat? Has tancat. El cubata amb Redbull era car, molt car. Tants records dins del cor, no ho recordo molt, puto alcohol. Què farem? Què direm? De festa, on collons anirem? I sempre estaràs amb mi. Sense tu, SoldeNit, què faré aquesta nit? És el puto Sant Valentí. Sense tu, SoldeNit, tot tindrà un fi». Però no la festa reusenca no acaba al SoldeNit, sinó que el mateix Alex diu que «anirà a provar el nou Sabana», al carrer d’Eduard Toda, ben a prop de l’exlocal del Raval Robuster.

 

També et pot interessar