Kiko Rivera actua aquest dissabte en una discoteca de Reus

El fill de la Pantoja serà a Classix Discotheque
Kiko Rivera actua aquest dissabte en una discoteca de Reus | Instagram

 

El mediàtic Kiko Rivera serà a Reus aquest cap de setmana. Ho farà per actuar en una de les discoteques més recents de la ciutat, Classix Discotheque, ubicada al número 18 del passeig Mata. Classix Discotheque va obrir les seves portes fa poc més de dos mesos, a principis del mes de juliol passat.

 

El fill d’Isabel Pantoja actuarà en directe aquest dissabte, 21 de setembre, a la discoteca reusenca. Tot i ser fill de la Pantoja i Francisco Rivera, Kiko Rivera s’ha guanyat la fama pel seu propi peu i actualment és un dels personatges més famosos de l’Estat. Després d’aparèixer en diversos programes de televisió i també en alguns ‘reality shows’, el fill del torero i la cantant també es dedica a la música com a cantant i DJ.

 

Entre les cançons més conegudes que ha tret Kiko Rivera hi ha «Quítate el top», «Te fuiste», «Mentirosa», «Cuento de Hadas» o el tema conjunt amb el cantant Henry Mendez «Choka Choka».

 

 
Si vols saber les últimes novetats sobre Kiko Rivera, fes clic aquí

"🔔 Es posa en marxa el rellotge i el carilló de la Prioral de Sant Pere de Reus" "🔴ÚLTIMA HORA: 1 ferit crític en un accident a la T-11"