GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Surt a licitació el projecte de remodelació del passeig de la Boca de la Mina de Reus

El contacte surt amb un pressupost de licitació de 2.461.864,77 euros
El projecte vol recuperar un dels espais naturals emblemàtics de Reus | Jordi Olària

 

Les primeres obres del projecte de recuperació de la Boca de la Mina surten a licitació avui, dilluns 27 de maig. L'Ajuntament de Reus ha publicat el perfil de contractant pel projecte de millorar el Passeig de la Boca de la Mina de Reus. El contacte surt amb un pressupost de licitació de 2.461.864,77 euros i contempla dues de les tres fases del projecte.

 

Imatge virtual del projecte del passeig de la Boca de la Mina | TarragonaDigital.com

 

El projecte que avui ha sortit a licitació inclou les obres del passeig i la implantació de tecnologies de la informació i la comunicació en aquesta zona del barri Gaudí de Reus. Aquest tram del projecte es pressuposta per un import d'1.848.884,83 euros, i un termini d'execució d'1 any.

 

El primer tram del projecte a licitació

El primer tram del projecte es basa en la remodelació del passeig i bàsicament es farà un corredor preferent per a vianants, la reordenació a l'accés del passeig des de l'avinguda del Comerç, es desenvoluparà un pla d'arbrat i jardineria, es crearà una plaça com a lloc de trobada i es reforçarà la presència de baranes en tot el passeig.

 

El Jardí Agrari i el Parc de les Olors s'ubicaran a l'altura de l'Escola Mowgli | Jordi Olària

 

Les tecnologies del passeig de la Boca de la Mina 

La segona fase d'aquest projecte de la Boca de la Mina es basa en l'apartat de tecnologies de la informació i comunicació, com la telegestió, la telemesura o l'enllumenat amb insonorització dels punts de llum. Una fase que contempla totes les qüestions tecnològiques del passeig. El segon lot surt a licitació per un import de 612.979,94 euros i un termini d'execució de 5 mesos amb la creació d'una nova zona verda d'esècies aromàtiques.