GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Adjudicades les obres per treure les llambordes del carrer de la Victòria de Reus

L'actuació també afectarà trams dels carrers de la Verge Maria i de Joan Martell
Carrer de la Victòria de Reus | Google Maps

 

El carrer de la Victòria i un tram dels carrers de la Verge Maria i de Joan Martell —entre el carrer de Santa Helena i la travessia de Sant Antoni— viuran una remodelació durant els pròxims mesos. L'Ajuntament de Reus ha formalitzat el contracte, per un import de 182.458,10 euros comptant l'IVA, que s'ha d'executar durant els pròxims quatre mesos. Suposa una fase mes del Pla director que s'està duent a terme a la zona que queda compresa entre el carrer Prat de la Riba, el passeig de Sunyer, el passeig de Mata i el carrer del General Moragues. Igual que als carrers on ja s'ha actuat, es deixarà el vial a un sol nivell, amb paviment asfàltic i base de formigó.

182.000 euros de contracte

L'import total de les obres, sumant-hi IVA, és de 182.548,10 euros. D'aquesta quantitat, si se'n resta l'Impost sobre el Valor Afegit, queden 150.791,79 euros, i els veïns n'assumiran, a través de contribucions especials, un 35 %. Es tracta d'una pràctica habitual de l'Ajuntament de Reus quan es remodelen zones de la ciutat i que, en aquest cas, ha estat aquest mecanisme el que ha provocat que s'endarrerissin unes obres que es van adjudicar el passat 30 de maig i es va formalitzar el 20 de juny.

Retiren les llambordes dels carrers de Reus

El projecte global preveu acabar retirant les llambordes dels carrers on encara en queden a Reus. Restarà el carrer de Nolla, travesser a la raval de Santa Anna, que recordarà quina va ser la fesomia de Reus durant molts anys. Amb la mateixa filosofia s'actuarà, quan el pressupost i el calendari ho permetin, al barri del Carme, als carrers que compleixen aquesta mateixa característica. En aquest segon cas, les obres aniran lligades al pla d'arranjament de tota la zona. Per últim quedarà, encara amb llambordes, el passeig de Misericòrdia, que constaria d'una futura tercera fase del projecte que encara no està ni tan sols sobre la taula del govern municipal.