ÚLTIMA HORA

Mor un ciclista atropellat a la T-310 a Pratdip

«Menja't el Mercat» ofereix més de 20 tapes aquest dissabte al Mercat Central de Reus

La 9a edició de la ruta de tapes del Mercat Central serà el dissabte, 25 de maig, a partir de les 18.30 hores fins a les 23.00 hores
Imatge d'arxiu del «Menja't el Mercat» de l'edició del 2018 | Cedida
 

«Menja't el Mercat» és la festa gastronòmica del Mercat Central de Reus i on tots els paradistes ofereixen una selecció dels seus millors productes en forma de tapa. La jornada serà aquest dissabte, 25 de maig, i, a partir de les 18.30 hores i fins a les 23.00 hores, es podran degustar diferents tapes acompanyades d'una beguda. A més de tota aquesta gastronomiatambé es podrà gaudir de bona música, de dansa i d'un taller saludable per a tota la família. En aquesta ocasió l'activitat comptarà amb la participació de 23 parades del mercat diferents. 

Tiquets per poder degustar les diferents propostes

Els tiquets de degustació ja es poden adquirir de manera anticipada a alguna de les parades. Si no, el mateix dissabte 25, també es podran comprar els tiquets a dos punts d'informació que hi haurà dins del Mercat Central. Com cada edició, les tapes tenen un preu de 2 euros i les begudes costaran 1,50 euros. A més, també hi haurà l'opció d'escollir el tiquet combinat que inclou un paquet de 5 consumicions —tres tapes i dues begudes— per 9 euros, aquest tiquet inclou un descompte d'un euro per comprar a les mateixes parades del Mercat Central els dilluns, els dimarts i els dimecres fins al 15 de juny. 

Més de 20 propostes gastronòmiques que inclou tapes veganes

Aquesta edició, l'oferta de tapes compta amb més de 20 propostes, totes recollides en un tríptic amb informació de les diferents parades que hi participen, el nom de cada tapa i la seva situació dins del Mercat. Moltes parades, a banda de la tapa principal, també n'ofereixen d'altres per tal de satisfer tots els gustos dels clients. La novetat d'aquest any és que l'oferta inclou tres tapes veganes. 

L'oferta de tapes es completa amb la degustació de vins de la DO Montsant i amb les begudes de la Cafeteria Daniel Salinas, que en aquesta edició també disposarà d'un segon punt de venda a l'altre extrem del Mercat. A més, per segon any consecutiu, l'Agència Reus Promoció tindrà un estand promocional on es podran degustar les vuit marques que formen part de la marca Vermuts de Reus. Per degustar un vermut s'haurà d'adquirir un tiquet de beguda a un dels dos punts de venda. 

Música, dansa i taller saludable

  • Des de les 18.30 hores a les 19.30 hores hi haurà l'actuació de la coral Bufanotes. L'actuació començarà a l'exterior i acabarà a l'interior del Mercat, la coral està integrada per alumnes de l'Escola Prat de la Riba, una actuació que començarà a la façana del carrer Sant Joan per convidar a tothom a entrar al Mercat. 
  • Des de les 18.30 hores a les 19.30 hores es realitzarà el taller familiar «Volem pa amb oli», un taller per donar a conèixer els efectes saludables del consum d'oli d'oliva verge extra. El taller va a càrrec d'investigadors de la URV del Projecte NUTRISALT. 
  • Des de les 19.30 hores fins a les 20.30 hores Souldance ens oferirà una actuació de dansa que començarà a l'exterior de l'edifici i acabarà a l'interior. 

Destacar que, aquesta setmana s'han acabat de decorar els vidres del Mercat Central amb dibuixos dels productes que s'ofereixen a les parades. D'altra banda, en aquesta edició també s'oferirà una hora de pàrquing gratuït als clients que deixen el seu cotxe al pàrquing de les Oques. 

"MUNICIPALS: Les eleccions de Reus tornen a passar pels Jutjats" "Tallers gratuïts per a les persones que cuiden malalts crònics i dependents a Reus"