ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

El Mercat Central de Reus inaugura el nou «espai de receptes»

La creació d'aquest nou lloc és la primera actuació per commemorar el 70è aniversari del Mercat
El Mercat Central de Reus celebra el 70è aniversari. | Cedida

 

Enguany el Mercat Central de Reus celebra 70 anys, i la primera actuació que ha preparat per commemorar l'aniversari ha estat la creació d'un nou racó dins el recinte. Es tracta de l'«espai de receptes», un lloc on trobar idees per cuinar i compartir receptes entre clients i paradistes, situat a la paret blanca de rajoles que hi ha al final del passadís més pròxim a l'avinguda del President Companys, just a tocar de la Cansaladeria Besora.

 

El nou espai està format per dos rètols de fusta de quatre de llargada metres cadascun disposats en paral·lel. Al superior hi figura el logo dels 70 anys del Mercat Central, un dibuix fet amb més de 1.100 llapissos de fusta; i a la part inferior, el taulell de fusta compta amb diversos gantxos on es poden penjar les receptes dels tallers que s'han fet al mercat, dels paradists o dels clients.

 

Una demanda recurrent d'alguns clients i paradistes

La creació d'un espai com aquest, on trobar receptes i idees per cuinar, era una demanda recurrent d'alguns clients i també dels paradistes. De moment, s'hi poden trobar algunes receptes inicials dels tallers que s'han fet al mateix mercat, però l'objectiu és que es converteixi en un espai per compartir idees i receptes de les mateixes parades o dels clients del mercat.

 

Alguns curiosos, com aquestes treballadores, ja s'han acostat a l'espai. | Cedida

 

Tothom qui vulgui, pot fer arribar la seva recepta a través de l'adreça electrònica dels Mercats de Reus o presencialment. Les receptes han de tenir una extensió que no superi el DIN A4 i poden anar acompanyades d'una fotografia. Després d'aquesta acció, el Mercat preveu dur a terme algunes accions i activitats més per celebrar l'aniversari de la millor manera.