'Mesura x Mesura' de Shakespeare s'estrenarà al Teatre Bartrina de Reus

La companyia reusenca Teatre Estable Baix Camp (TEBAC) en farà dues representacions durant el cap de setmana
Presentació de 'Mesura x Mesura' de TEBAC que s'ha fet al Teatre Bartrina | Cedida
 

La companyia teatral reusenca Teatre Estable Baix Camp (TEBAC) estrenarà al Teatre Bartrina una adaptació del gran William Shakespeare, 'Mesura x Mesura'. De la mà del director de l'obra, Miquel Àngel Fernández, la companyia teatral estrenarà aquesta esbojarrada versió el pròxim 27 de setembre, amb dues representacions durant el cap de setmana.

 

Cap de setmana de 'Mesura x Mesura'

Una representació de noranta minuts que no deixarà a ningú indiferent és el que presentarà el director Miquel Àngel Fernández amb la coreografia de Ricard Roig, aquest cap de setmana. El Teatre Bartrina acollirà aquesta comèdia el dissabte 27 d'octubre a les 21.00 hores, i el diumenge 28 d'octubre en sessió de tarda, a les 18.00 hores.

 

Una comèdia de William Shakespeare

'Mesura x Mesura', és una comèdia esbojarrada que tracta el tema de la luxúria d'una manera diferent. Amb un to provocatiu, la companyia teatral TEBAC presentarà una obra que ve caracteritzada per tractar la luxúria de forma desinhibida i d'una manera modernitzada. La traïció i la desil·lusió seran les protagonistes d'aquesta posada en escena que complementarà la programació teatral del Bartrina.

 

TEBAC arriba als 40 anys damunt dels escenaris

El repartiment d'aquesta obra està format per Raquel Castaño, Mònica Chica, Rut Enguita, Marcel Ferré, Jordi Gómez, Marta Llorens, Natàlia Mateu, David Pin, Robert Rodríguez, Lluís Sirolla i Aicard Verderas. Amb aquesta adaptació de Shakespeare, la companyia TEBAC commemorarà el seu 40è aniversari de trajectòria teatral. 'Muntanyes nevades' de Toni Orensanz, 'Beats' de Beth Escudé o l'aposta arriscada de 'Microporno per Calers', han estat algunes de les representacions que la companyia de teatre reusenca ha fet al llarg de quatre dècades.

 

Fòrum de l'Espectador

D'altra banda, 'Mesura x Mesura' donarà pas al cicle dels Fòrums de l'Espectador, que portarà a cap la seva primera sessió un cop hagi finalitzat l'obra el diumenge 28 d'octubre. El consorci del Teatre Bartrina juntament amb el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, organitzen un any més aquestes sessions de debat. En aquesta ocasió, es realitzarà al vestíbul del Centre de Lectura i s'aprofitarà l'acte per posar fi a l'exposició fotogràfica sobre les diferents xarrades post funció dels darrers quatre anys .

 

A la sessió de diumenge hi participaran el president de la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Josefí Pons i el fotògraf i psicòleg, Josep Maria Alacañiz, que és l'autor de l'exposició fotogràfica.