Mor l'empresari reusenc Antonio Balsells

Constructor de professió s'havia implicat en el Reus Deportiu i la Cambra de Comerç
Antonio Balsells ha mort aquest dilluns | Reus Deportiu / Facebook

 

Avui dilluns 6 de maig ha mort, a Reus, Antonio Balsells. Constructor de professió, va cofundar l'empresa familiar Constructora de Obras Públicas Balsells S.A. l'any 1979, i en l'àmbit personal es va significar amb el Reus Deportiu, del qual va formar part d'algunes juntes directives. Familiarment hi havia seguit implicat, i és que és pare de l'actual presidenta, Mònica Balsells.

Encara en l'àmbit empresarial es va implicar en la Cambra de Comerç, d'on va ser vicepresident segon l'any 2010 i fins al 2016, formant equip amb el reelegit president, Isaac Sanromà. Encara en aquest període, va presidir la Comissió d'Ordenació del Territori. També en l'àmbit social era membre del Círcol, entitat que freqüentava i on solia anar a jugar a cartes. Segons expliquen persones que l'havien conegut i tractat, era una persona «molt activa, molt implicada i molt social, amic de tothom».

Conegut en els entorns empresarials de Reus, a través de la seva empresa va ser artífex de diverses obres de la ciutat de Reus al llarg dels anys. Sense haver-se dedicat en especial a la construcció d'habitatge, sí que havia participat en obra pública en diverses carreteres, com la de Riudoms a Vinyols i els Arcs o, dins de Reus, en tasques prèvies a la construcció de l'actual Fira Centre Comercial quan es va haver enderrocat l'antic palau firal de la ciutat.

Una de les entitats on deixa petjada és el Reus Deportiu, club que ara presideix la seva filla. L'equip d'hoquei juga fora de casa aquest cap de setmana, però el vinent homenatjarà Antonio Balsells amb un minut de silenci i els jugadors portaran crespons negres. El club, de fet, ha penjat a Facebook una publicació mostrant el seu condol per la seva mort. El seu enterrament tindrà lloc aquest dimecres vinent, vuit de maig, a dos quarts d'onze del matí a l'Església de Crist Rei.

"INCREÏBLE: Roben càmeres de seguretat a Reus que els estaven gravant" "ATENCIÓ: Últimes entrades pel concert de Lax'n'Busto a Reus"