Entrada d'un Princess Hotels

Mor José Cabrera, propietari de Princess Hotels

L'empresari turístic té origens a Reus

L'empresari José Cabrera Blanch  ha mort als 80 anys, aquest passat dissabte 10 d'abril. Originari de Reus, Cabrera era el propietari de Princess Hotels, la tercera cadena hotelera més gran de Catalunya, per darrere d'H10 i Catalonia, a més de ser un dels deu espanyols amb més habitacions. Princess Hotels, amb domicili fiscal a Reus, està dirigida pels fills, Robert i Judith, així com el marit d'ella, Carles Poy.

Actualment, el grup té 22 hotels repartits per Barcelona, Canàries, Punta Cana i Riviera Maya i en època precovid facturava als voltants dels 400 milions d'euros. L'any 1969, Cabrera va fundar l'hotel Delfín Park de Salou, del qual era propietari amb un altre empresari, José Espelt. Tot seguit va començar l'expansió a les Illes Canàries fins a l'any 1995, punt on van separar-se i començar camins diferents, un creant Princess Hotels i l'altre la cadena H10.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'any 2000  va començar el seu viatge internacional amb la incorporació de quatre hotels a Punta Cana i Mèxic, mentre ja el 2004  va presentar la seva primera experiència urbana amb l'emblemàtic Hotel Barcelona Princess.