Mor Vicente Antonio Gabarri, referent per la comunitat gitana de Reus

Era conegut com a 'Don Antonio' o 'Tio Antonio' entre els més propers
Antonio Gabarri, referent de la comunitat gitana de Reus | PDC Sant Josep Obrer

Dimecres trist a la ciutat de Reus, sobretot entre la comunitat gitana de la capital del Baix Camp. Ha mort als 69 anys el Vicente Antonio Gabarri Giménez, conegut entre els més propers com a 'Tio Antonio' o 'Don Antonio'. 

Des de l'Associació de Veïns del Barri Gaudí han rebut la notícia amb molta tristesa. L'Antonio era veí del barri i mitjançant la seva pàgina de Facebook l'AAVV ha anunciat la defunció d'un «amic del nostre barri», a més de ser mediador del col·lectiu gitano a la zona. La Junta de l’Associació de Veïns expressa la seva més profunda tristesa per aquesta gran pèrdua i vol expressar el seu condol a la seva esposa, fills i família en general.

Des del PDC Sant Josep Obrer han emès un missatge després d'assabentar-se del seu traspàs, explicant que 'Tio Antonio' era «una gran persona, bon amic i un referent per la comunitat gitana de la ciutat i pels tècnics municipals que hem treballat amb ell. Trobarem a faltar els seus consells i el seu tarannà dialogant i proper». En aquest sentit, des de l'àmbit comunitari de l'Ajuntament de Reus es lamenta aquesta gran pèrdua i amb profunda tristesa dona el condol a la seva esposa, fills i família.

Des de la redacció del TarragonaDigital es lamenta aquesta pèrdua i vol expressar el seu condol a la seva esposa, fills i família en general.

"El gran gest de l'Ajuntament de Reus amb les persones grans durant el confinament" "Ara mateix: L'Exèrcit actua a Reus en una comissaria"