Neix a Reus 'Vibradoring.es', una nova tenda eròtica i sex-shop online

'Dildos', masturbadors masculins i vibradors de tota mena conviuen en aquest web amb la 'Vibrapedia', un divertit espai de plaer i divulgació sexual
'Vibradoring.es' ofereix tota mena de vibradors, 'dildos' i ginys eròtics i sexuals | Vibradoring.es

 

Lluny de tabús i culpes d’èpoques pretèrites, la sexualitat, el gaudi de les relacions i el descobriment del propi cos s’obren camí amb força, lliures i desinhibides, en una societat moderna, plena de dones i homes àvids de noves experiències. A les nostres comarques, no som pas diferents, entregats als desitjos i les fantasies, a l’erotisme sense límits del cos i la ment humanes.

Ara, combinant plaer, comoditat i tecnologia, un reusenc ha estrenat un veritable ‘jardí de les delícies’ digital, ple de ginys i grans objectes destinats al gust i al delit sexual, sols o ben acompanyats. Vibradoring.es arriba a la xarxa per quedar-s’hi, per conquerir el cor i la ment d’aquells qui ho vulguin, i fer realitat els somnis més íntims i humits.

La 'Vibrapedia', un espai de joc i divulgació sexual

Vibradors de tota mena, 'dildos', masturbadors masculins i els objectes sexuals més moderns i sofisticats es combinen en aquest nou site amb la ‘Vibrapedia’, un divertit i enriquidor espai de joc, plaer i divulgació sexual.

L’estiu se’n va, però la flama del desig no s’apaga. Discreció, qualitat, grans preus i enviaments gratuïts s’aglutinen en aquest nou sex-shop ‘online’ amb D.O. Reus. Sens dubte, una gran notícia per abordar una tardor plena de grans experiències i molt bon sexe. Ja ho diuen, «a vibrar que són dos dies!».

"📽 PROJECCIÓ: El CIMIR reprèn el cicle 'El Documental del Mes'" "👩🏻‍⚕️SESSIÓ INFORMATIVA: La prevenció del suïcidi arriba al Centre Cívic del Carme"