Imatge del nou torró de vermut de Virginias

Virginias crea un torró de Vermut de Reus i patates xips com a ingredients principals

Es tracta d'una versió del tradicional aperitiu reusenc | Es podrà adquirir a través d'internet i a les botigues

Virginias crea un torró amb conegut sabor reusenc. La coneguda empresa de torrons de Reus ha creat, per a la campanya de Nadal 2020, un torró amb gust de Vermut de Reus i patates xips.

Aquest nou gust ha estat desenvolupat a partir d'un antic gust de la firma que els mestres torroners de Virginias han reformulat i reinventat per tal d'oferir «nous reptes als paladars torroners més exigents».

Una versió de l'aperitiu tradicional a la ciutat de Reus, el vermut amb patates, reconvertit en unes postres artesanes, sent una «picada d’ullet per completar l’homenatge a la ciutat de Reus», lloc on la companyia es va crear l'any 1932 i on encara continua operant.

Segons expliquen els mateixos mestres torroners, el torró de Vermut és «una explosió de sabor per despertar els sentits i viatjar amb el paladar als migdies dels diumenges a una terrassa al sol». A més, la companyia de torrons reusenca ha volgut «venerar» la seva ciutat natal amb el 'packaging' d'aquest nou torró, i és que a la capsa del dolç nadalenc s'hi poden veure edificis tan emblemàtics de la capital el Baix Camp com la plaça del Mercadal o l'estàtua del General Prim. El nou torró es podrà adquirir a la pàgina web de Virginias i a les botigues de Reus, Agramunt, Barcelona i Madrid.

A Reus des del 1932

Virginias va arrencar el 1932 en aquesta ciutat, on va obrir la seva primera botiga i la fàbrica de producció. Ja el 1935 la firma va ampliar la maquinària i les seves instal·lacions. El 2018, l’empresa Acrimont Foods va adquirir la marca, la maquinària i els coneixements de Virginias, que ha continuat amb la producció de xocolata i torrons al passeig Sunyer de Reus. La marca distribueix actualment els seus productes a tot el territori espanyol, però sempre fidel a la seva tradició artesanal i als seus orígens reusencs.


Comentaris