Emotiu moment de l'alta d'un pacient amb coronavirus de l'UCI de l'Hospital Sant Joan de Reus

El pacient rep els aplaudiments del personal per donar-li ànims, i els els retorna per agrair-los la feina

La Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Sant Joan de Reus ha donat l'alta a alguns pacients que hi havia ingressat per coronavirus. El moment d'alguna d'aquestes altres, emotius i viscuts com una gran notícia, ha estat enregistrat pel personal sanitari i compartit a les xarxes com ha passat a la resta d'hospitals.

 

A les imatges es pot veure el pacient, emocionat, rebent el suport del personal sanitari. Surt de l'UCI per anar cap a planta, un pas endavant molt positiu en la lluita contra la Covid-19. El passadís de bates blanques i mascaretes turquesa que l'aplaudeix en senyal de suport i ànim, també rep els aplaudiments del pacient, visiblement emocionat, en aquest cas d'agraïment per la feina feta. Menys d'un minut de vídeo que serveix de punt d'inflexió, d'injecció d'ànims i moral en la situació actual.

 

Primera alta per coronavirus a l'UCI de Reus

El primer pacient que rep l'alta d'una UCI on havia ingressat per coronavirus s'ha convertit en un moment clau per als hospitals que, malauradament, ja hi han hagut de registrar defuncions. La bona notícia que suposa poder donar l'alta a un pacient l'han reflectit a les xarxes centres com el Joan XXIII de Tarragona, on es va viure ahir a primera hora de la tarda. També al Pius Hospital de Valls han viscut el mateix moment, emotiu com pocs darrerament, aquest dijous al vespre.