La tardor arriba carregada de llibres i presentacions, per a tots els lectors, a la Galatea de Reus

La llibreria reusenca ha preparat quatre presentacions per aquest octubre, dues novel路les, un conte i una guia de comunicaci贸 no verbal
La Galatea de Reus ha preparat quatre presentacions per aquest octubre | Laia Solanellas

 

La llibreria reusenca ofereix un octubre replet d鈥檈sdeveniments que tindran lloc entre els dies 10 i 25 d鈥檕ctubre. Es tracta de quatre presentacions de lectures de diferents tem脿tiques, que comptaran amb la pres猫ncia dels seus autors. Perqu猫 tothom estigui preparat, amb una bona lectura entre les mans, per quan arribi el fred. 

Aix铆 doncs, la Galatea de Reus es prepara per oferir a tots aquells que desitgin gaudir d'unes presentacions per a tots els gustos, de ben segur que trobes la que m茅s t'encaixa. Totes aquestes se celebraran al carrer Jes煤s, 5-7 de Reus.

Les presentacions tindran lloc entre els dies 10 i 25 d鈥檕ctubre. | Laia Solanellas

 

Jordi Nogu茅s l'autor de 芦Naum脿quia禄 presentar脿 la seva novel路la hist貌rica

El dijous 10 d'octubre a les 19,00 hores, l'escriptor Jordi Nogu茅s presenta Naum脿quia. L'autor que actualment resideix a la vila de Valls ens exposar脿 la seva tercera novel路la i la segona ambientada en l'imperi rom脿. Despr茅s de la seva novel路la Colosseum, l'autor descriu el m贸n que rodeja el circ rom脿 amb una naum脿quia, una gran batalla naval dins del mateix coliseu.

L'especialista en comunicaci贸 pol铆tica no verbal, Patrycia Centeno, presentar脿 芦Sin decir ni m煤禄

El dijous 17 d'octubre a les 19,00 hores, l'autora del llibre 'Sin decir ni m煤', presentar脿 la seva guia sobre el poder de la comunicaci贸 no verbal. A part de ser especialista en comunicaci贸 pol铆tica no verbal, tamb茅 茅s periodista i escriptora. 脡s el tercer llibre que presenta dins la tem脿tica de pol铆tica, moda i comunicaci贸 no verbal, l'autora 茅s una experta en aquesta mat猫ria, el seu compte de Twitter i bloc de 'Pol铆tica y moda', ho corroboren, ja que s贸n dels m茅s influents. Despr茅s de la presentaci贸 a la nostra llibreria l'autora ser脿 la ponent del cicle d'esdeveniment: #trinxat de Reus.

Els quatre llibres que es presentaran | Galatea Reus

 

Un conte per descobrir la ciutat de Reus, de la m脿 del Patufet

El dissabte 19 d'octubre a les 12,00 hores, Roger Roig i Hugo Prades presentaran 'Jo visc a...Reus.' Un conte on el Patufet, el protagonista de contes populars catalans, fa de guia i explica la hist貌ria i l'actualitat de la ciutat, aix铆 com de Catalunya. Roger Roig, fil貌leg, i Hugo Prades, il路lustrador, s贸n els autors d'aquest cont茅, entre d'altres dedicats als infants.

芦Els impostors禄 una novel路la dedicada a la Barcelona de la postguerra

El divendres 25 d'octubre a les 19,00 hores, Pilar Romera presentar脿 芦Els impostors禄. La novel路la narra la hist貌ria de tres perdedors de la Guerra Civil espanyola, des d'abans de la guerra fins a la dura postguerra, passant pel terrible camp de concentraci贸 d'Argelers, i aconsegueix fer-nos sentir que, en casos extrems, tots podem ser uns impostors.

Endinsat a la Llibreria Galatea de Reus, un m贸n d'hist貌ries, imaginaci贸, somnis i m脿gia.

"鉀煃 Les germanes clarisses de Reus, 5 anys fent de la rebosteria la seva especialitat" "鈿笍 MALES NOT脥CIES: Mor l'home desplomat al mig del carrer a Reus"