GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Presentada la nova flota d'autobusos municipals de Reus

La nova flota estarà formada per 13 autobusos amb una capacitat de 104 places

 

Els veïns i veïnes de Reus ja coneixen com serà la nova flota d’autobusos. Sota el lema «Com seran els nous autobusos?», Reus Transport els ha presentat en un matí ple d’activitats i actes per a tots els ciutadans que han anat fins a la plaça de la Llibertat, on han estat estacionats aquest dissabte durant la jornada #REUSestrenaBUS. En aquest sentit, molts han estat els curiosos que s’han apropat per presenciar els vehicles que circularan ben aviat per la ciutat.

 

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat del regidor Marc Arza en la presentació dels nous busos. | Cedida

 

 

GALERIA DE FOTOS: Imatges de la presentació dels nous autobusos municipals de Reus

 

Més places, seguretat i tecnologia als nous autobusos de Reus

Reus Transport renova la flota amb tretze autobusos nous. D'aquests, deu començaran a circular aquest 2019 i tres més que arribaran el juny de 2020. Els ciutadans de Reus han pogut comprovar de primera mà totes les novetats que hi haurà en la nova flota d’autobusos a la capital del Baix Camp. Els futurs usuaris d’aquest servei podran gaudir d’un transport amb més places de les quals es disposaven en l’actualitat. Passaran de les 88 que hi ha en l'actualitat a 104 —24 assegudes i 80 de peu—.

 

A més, serà un servei molt més segur amb sistema automàtic de detecció i d'extinció d'incendis, a més de millorar l'accessibilitat, ja que hi haurà una doble rampa a la porta central destinada als cotxets o persones amb mobilitat reduïda.

Els veïns i veïnes de Reus han participat en la jornada organitzada per Reus Transport | Àngel Ullate

 

Els nous autobusos estaran adaptats a les necessitats dels usuaris. Tots aquells que utilitzin el transport públic podran gaudir de Wifi gratuït durant el viatge amb l’autobús i també podran recarregar el seu telèfon mòbil utilitzant cables amb adaptador USB. També mantindran un compromís amb el medi ambient, essent uns vehicles que comptaran amb una major eficiència energètica tenint una gran sostenibilitat.

 

La presentació de la nova flota d'autobusos ha estat a la plaça Llibertat | Àngel Ullate

 

Gairebé 400 persones participen en la caminada #REUSestrenaBUS

Reus Transport ha preparat un matí ple d’actes i activitats per presentar la nova flota d’autobusos a la ciutat. A les 9.00 hores s’ha donat el tret de sortida a la jornada amb la caminada #REUSestrenaBUS, on gairebé 400 persones han sortit des de la plaça de la Llibertat per anar caminant fins a les cotxeres de Reus Transport, fent una marxa de poc més de nou quilòmetres d’anada i tornada, on han pogut veure com és la seu de l’entitat i on són els autobusos que no estan en funcionament i no circulen. En finalitzar aquesta ruta, tots els participants han rebut un regal per part de Reus Transport i fruita del Mercat del Camp de l’avituallament.

 

Activitats durant tot el matí a la plaça Llibertat

Els participants en aquesta jornada de presentació de la nova flota d'autobusos municipals de Reus han pogut gaudir de moltes activitats per conèixer de primera mà els vehicles que circularan per la ciutat. En aquest sentit, la jornada ha començat amb una caminada i, un cop a la plaça Llibertat, han continuat amb diversos actes, a més de poder entrar a visitar els autobusos.

Imatges de la presentació dels nous autobusos municipals de Reus | Àngel

 

Els més petits han pogut participar en el joc de les bones pràctiques, a través d'un singular joc de l'oca, on han après a viatjar correctament en autobús. A més, mitjançant unes ulleres 360 graus, també han pogut descobrir com serà viatjar amb els nous busos de Reus. També hi ha hagut un photocall gegant, el qual representava un autobús on els presents s'han fet fotografies per recordar. 

 

Imatges de la presentació dels nous autobusos municipals de Reus | Àngel Ullate

 

La gent s'ha pogut fotografiar en un photocall gegant | Àngel Ullate