Agenda: Els Guardons de la Ciutat protagonitzen els actes de les Festes de Misericòrdia d'aquest dilluns

La festa major reusenca arrenca aquest dilluns el gruix d'actes

Dilluns 21

ELS GUARDONS DE LA CIUTAT

Durant el matí, al CAMPANAR, al punt més alt del pinacle major, hissada de la bandera mariana com a inici de les festes de Misericòrdia.

11.00 h, al CENTRE CÍVIC LLEVANT, inauguració de l'exposició "Més enllà dels tatuatges. Les maras al Salvador, Hondures i Guatemala" amb motiu del Dia Internacional de la Pau. L'exposició romandrà oberta fins al 30 de setembre. Organitza: Regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals.

De 17.00 a 19.00 h, al GAUDÍ CENTRE, taller "Les onades del Modernisme". Activitat manipulativa de 30 minuts per a infants  de  4 a  10 anys acompanyats per  un adult. Taller gratuït amb aforament limitat, es recomana reserva prèvia a  infoturisme@reus.cat o al tel. 977 010 670.

17.30 h, a la PLAÇA DE LA PATACADA, cercle de memòria del Casal de les Dones.

De 17.30 a 20.00 h, a CAL MASSÓ, mostra d’elements festius, amb l’actuació de Metralla. Amb el mateix horari, al CENTRE DE LA IMATGE MAS IGLESIAS, mostra d'elements festius petits. Per a ambdues, entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat.

17.30 h, al pati de la BIBLIOTECA CENTRAL XAVIER AMORÓS,  Contes  per la Pau  amb On és la Pau, a càrrec de Roser Bonet, amb motiu del  Dia  Internacional  de  la Pau. El protagonista  ha de  fer un  treball per a  l'escola  sobre la Pau, però... Què  és la Pau?... On és la Pau?... Buscant respostes trobarà personatges que, tot i voler-lo ajudar, potser encara l'enredaran més... Aforament limitat. Cal inscripció prèvia a info.biblioteques@reus.cat. Organitza: Regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals. Col·labora: Biblioteca Central Xavier Amorós.

18.30 h, al MAS IGLESIAS, espectacle de titelles DaltAbaix, de la Cia. Matito. Matito descobreix que l'ovella és a dins d'una fàbrica d'abrics. Què li passarà? El Matito coneixerà els obrers i obreres de la  fàbrica  amenaçat  pels  guàrdies  -rates  del  patró, el temible llop. Imprescindible entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat.

19.00 h, als jardins de la BIBLIOTECA  CENTRAL  XAVIER  AMORÓS,  concert de  Miss Froy, la proposta més desconeguda i íntima de Georgina Llauradó. Cançons honestes, amb lletres crues i lúcides, on ressonen des de Fiona Apple, Eels, Tom Waits i El Niño Gusano fins a Beyoncé. Aforament limitat. Inscripcions a info.biblioteques@reus.cat.

19.00 h, als RENTADORS DEL CASAL DE LES DONES, inauguració de l'exposició dels 15 anys del Casal de les Dones.

19.00 h, al GAUDÍ CENTRE, il·luminació de la façana en color verd amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer.

20.00 h, al SALÓ DE PLENS DE L’AJUNTAMENT, lliurament dels Guardons de la Ciutat 2020. Un homenatge públic a la societat civil de casa nostra. Nomenament d'Antoni Pont Amenós com a fill adoptiu de la ciutat, entrega  de la Medalla  de  la  Ciutat a la Reial Congregació de la Puríssima Sang de NSJ, i mencions honorífiques municipals a l’Associació Cultural Bonsai Baix Camp Reus, al Cineclub del Centre de Lectura i al Biela Club 600 Clàssics  Històrics.  Durant  l’acte  es  repartirà  la  postal  número 45 de la col·lecció de Postals  de  la  Festa  Major,  dedicada  a  la  Baixada  del Ball de Diables al santuari.

"ATENCIÓ: Canvis positius en les beques menjador atorgades a Reus" "Gerra d'aigua freda: Salut es pronuncia finalment sobre les mesures especials a Reus"