Imatge d'un carrer comercial de Reus discover

En marxa una quarta fase dels Bons Reus amb 30.000 nous descomptes i 150.000 euros en regals

L'Ajuntament de Reus reprèn la campanya davant l'èxit de les anteriors edicions | En total, la campanya Bons Reus ha de suposar un impacte econòmic de 5,5 milions d'euros per als comerços locals

Una de les campanyes comercials més exitoses de la ciutat de Reus torna durant les festes de Nadal. La campanya 'Bons Reus' inicia la seva quarta fase, que estarà destinada a facilitar les compres nadalenques i que repartirà 150.000 euros en bons.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'Ajuntament de Reus ha presentat avui, 10 de desembre, la quarta fase de la campanya per promocionar el comerç local i reactivar l'economia que ha tingut tan bona acollida entre els ciutadans de Reus i dels voltants.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha destacat el «lideratge comercial de Reus», atès que, davant l'èxit de la campanya de bons regal, «altres ciutats han començat a desenvolupar campanyes similars, tant en altres municipis del Camp de Tarragona com altres indrets de l'estat».

30.000 bons que es poden descarregar fins al 24 de desembre

Des d'avui mateix, ja es poden descarregar els bons regals, que seran d'un total de 30.000 i que suposaran 150.000 euros en regals per a la compra als establiments locals. Cada persona interessada es podrà descarregar quatre bons de cinc euros cadascun, fins al dia 24 de desembre o fins a exhaurir existències «fet que és probable que passi, veient l'èxit de les anteriors fases», ha comentat Caelles.


Els bons es poden descarregar des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador, a través de la pàgina web o bé directament al Gaudí Centre o al Punt d'Informació situat a la plaça del Prim, de dilluns a dissabtes, de 10:00 hores a 14:00 hores i de 16:00 hores a 20:00 hores; i els diumenges i festius, de 10:00 hores a 14:00 hores.


Una vegada exhaurits els bons, els usuaris tindran temps per utilitzar-los fins al dia 7 de gener, en qualsevol dels 420 establiments que s'han adherit a la campanya. En aquest sentit, la regidora també s'ha referit als establiments comercials, recordant que si hi ha algun que es vulgui afegir a la campanya, encara ho pot fer.

5,5 milions d'euros d'impacte econòmic a la ciutat

L'Ajuntament de Reus ha fet balanç de les xifres que s'han deduït de la campanya Bons Reus, concloent que es tracta d'una campanya més que exitosa. Entre la primera i la tercera fase, s'han repartit un total de 92.000 bons, que han suposat una injecció econòmica per part del consistori al comerç local d'uns 460.000 euros.

Ara, amb aquesta quarta fase en què es repartiran 30.000 nous bons, l'ajuntament preveu que la despesa arribarà als 610.000 euros i, en total, s'estima que la campanya de promoció econòmica assolirà un impacte econòmic per als comerciants d'uns 5,5 milions d'euros.

L'ajuntament de Reus recorda també que els bons de la fase tres de la campanya encara són vàlids i es poden fer servir fins al 27 de desembre. Totes aquestes accions formen part del pla de l'Agència Reus Promoció per revertir les conseqüències derivades de la crisi del coronavirus.

A la campanya Bons Reus se li sumen la campanya 'Tortells de Reus', que reparteix 123 tortells amb xecs regal en comptes de fava, i altres iniciatives com la del Pallol, que està duent a terme un sorteig de xecs regal per un valor d'entre 50 i 200 euros, segons ha explicat el seu president, Pau Salvadó.


Comentaris