Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Ajuntament de Reus busca lloc per desdoblar el CAP Sant Pere al barri del Carme

Els t猫cnics municipals estarien buscant el solar m茅s adient per acollir el nou edifici
Fa莽ana principal del CAP Sant Pere de Reus | Jordi Ol脿ria Gras

 

El ple de Reus ha aprovat aquest divendres, per unanimitat, el seu suport al desdoblament del CAP Sant Pere a un nou equipament al barri del Carme. Es tracta, de fet, d'un anunci que la Generalitat va fer p煤blic durant la campanya electoral i que ara, el nou consistori, ha decidit ratificar. Segons ha detallat el regidor responsable, els t猫cnics municipals estan buscant la millor ubicaci贸 per aquest nou centre sanitari.

 

La proposta, presentada pel PSC, ha servit per fer un rep脿s a la llarga hist貌ria del CAP i de la reivindicaci贸 del seu desdoblament. La moci贸 socialista reclamava la inversi贸 necess脿ria perqu猫 l'equipament pogu茅s instal路lar-se a l'antic Hospital Sant Joan. Han acceptat, per貌, l'esmena del govern que reclamava ubicar-lo al barri del Carme.

 

L'objectiu, segons detallava la Generalitat durant la campanya electoral, 茅s aixecar un edifici en algun dels solars buits del barri, ara que han acabat els enderrocs. Els t猫cnics municipals, segons ha afirmat 脪scar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, ja estan buscant aquesta ubicaci贸 ideal. Un proc茅s que, sense rebre resposta, Andreu Mart铆n, portaveu del PSC de Reus, ha preguntat quant duraria.

 

Tampoc s'ha concretat cap data durant la roda de premsa posterior al ple, quan Subirats ha afirmat que es treballa perqu猫 sigui una realitat 芦el m茅s aviat possible禄. Amb la mateixa idea es projecta l'obertura de la resid猫ncia d'Horts de Mir贸 segons ha detallat Montserrat Vilella, regidora de Benestar Social, que ha sentenciat que 芦el calendari de treaball 茅s intens禄.

 

La Resid猫ncia d'Horts de Mir贸 acollir脿 un total de 56 avis i 脿vies | Google Maps

 

La resid猫ncia d'Horts de Mir贸, pendent del conveni

Tamb茅 amb la implicaci贸 de la Generalitat ha de funcionar la resid猫ncia d'Horts de Mir贸. El problema actual, que mant茅 aturada la seva posada en marxa, 茅s el conveni que ha d'acabar establint de quina manera s'ha de gestionar l'equipament i les seves places. En aquest cas, els actors implicats s贸n el Govern catal脿, el reusenc i la fundaci贸 municipal que se n'ha d'encarregar.

 

L'equipament, acabat de construir l'any 2012, no s'ha posat mai en marxa, i segueix pendent de l'assignaci贸 de places que ha de fer la Generalitat. La moci贸, de nou, era proposta del PSC, per貌 D茅bora Garc铆a, portaveu de Cs, s'ha afegit al debat. Davant de la seva insist猫ncia, la regidora Montserrat Vilella li ha respost que no tenia intenci贸 de recordar-ho, per貌 que part de la culpa que qued茅s estroncada aquesta assignaci贸 va ser de l'aplicaci贸 de l'article 155, tan reclamat per la formaci贸 taronja.

📍 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil les not铆cies m茅s importants de Reus. 脡s gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butllet铆 per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris