GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Reus implanta la cita prèvia com a requisit per ser atès a les oficines del SAIC

El Servei d'Atenció i Informació al Contribuent de l'Ajuntament de Reus ja ha posat en marxa aquest nou sistema
Imatge de la seu del Servei d'Atenció i Informació al Contribuent de l'Ajuntament de Reus | Ajuntament de Reus

 

 

El Servei d’Atenció i Informació al Contribuent (SAIC) de l’Ajuntament de Reus ha implantat, durant aquesta setmana, la sol·licitud de cita prèvia «com a requisit indispensable perquè la ciutadania pugui ser atesa al servei municipal», han informat des del consistori.

 

L’objectiu d’aquest nou procediment és millorar l’atenció a la ciutadania tot garantint «una hora prefixada d’atenció», i limitar el temps d’espera a un màxim de quinze minuts.

 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

El sistema facilitarà l'atenció en campanyes amb més usuaris

Actualment, apunten des de l’Ajuntament, el SAIC atén els usuaris amb cita prèvia «puntualment, en l’horari previst» i, en alguns casos, fins i tot abans de l’hora sol·licitada. Amb l’actual ritme de sol·licituds, «l’atenció al servei municipal no acumula llista d’espera, ja que els usuaris poden trobar hores de cita disponibles per l’endemà mateix».

 

Ara bé, en campanyes de més presència d’usuaris, aquest sistema de cita prèvia permetrà al servei municipal augmentar el número d’atencions i planificar amb antelació fins a «unes 200 visites diàries a la ciutadania».

 

 

El consistori recomana demanar cita per internet

Cal recordar que la cita prèvia és el sistema telemàtic que els veïns i veïnes de Reus tenen a disposició per demanar hora per ser atesos a les diferents oficines municipals, sense haver de fer cua.

 

La cita prèvia es pot demanar per internet —a la web reus.cat— o per telèfon —trucant al 010 o al 977 010 010—, tot i que l’Ajuntament de Reus recomana la via telemàtica, «per ser un recurs més àgil i sense espera».