GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Reus presenta dissabte la nova flota d'autobusos municipals

La plaça de la Llibertat acollirà l'acte que comptarà amb diverses activitats
Imatge d'un autobús municipal reusenc | TarragonaDigital
 

 

«Com seran els nous autobusos?» és el lema de la companya de presentació dels nous autobusos a la ciutat de Reus. Reus Transport presentarà la flota de deu nous autobusos durant la jornada #REUSestrenaBUS. L'acte tindrà lloc el proper dissabte 9 de març a la plaça de la Llibertat de Reus on s'hi podran veure els primers nous autobusos de la ciutat. La jornada de presentació ha preparat diferents actes i activitats al llarg del matí de dissabte per tal que els ciutadans puguin participar i veure els vehicles. 

 

Calendari per l'acte de presentació de dissabte

A les nou del matí es farà la sortida de la Caminada #REUSestrenaBUS que sortirà de la plaça de la Llibertat i anirà en direcció al barri Gaudí, passarà per darrere de l'Institut Pere Mata i arribarà a les cotxeres de Reus Transport. Un cop allà, els participants podran veure com és la seu de l'entitat i on són els autobusos que no estan en funcionament i no circulen. Un cop allà, la marxa continuarà cap al parc del Roquís fins a arribar un altre cop a la plaça de la Llibertat, passant per la carretera de Falset. En total, el recorregut serà d'uns 9,5 quilòmetres, l'organització recomana portar aigua als marxants.

 

En finalitzar la Caminada, tots els participants rebran un regal de part de Reus Transport i fruita del Mercat del Camp de l'avituallament. Per assistir a la marxa, els participants han d'inscriure's prèviament a la caminada a través de la pàgina web https://webtretzesports.wixsite.com/caminareustransport. La inscripció és gratuïta. A partir de les 10.00 hores els 10 nous autobusos estaran estacionats a la plaça de la Llibertat i tres d'ells estaran oberts al públic perquè tothom hi pugui pujar i pugui veure el nou disseny

 

De 10.30 hores a 14.00 hores es realitzaran diverses activitats adreçades a totes les edats. Hi haurà el taller de robòtica a càrrec de Dynamind; el joc de les bones pràctiques, on a través del joc de l'oca s'aprendran les bones pràctiques per viatjar en autobús. També hi haurà l'oportunitat de posar-se unes ulleres i veure en 360º com seran els nous autobusos per dins. Hi haurà un photocall en forma d'autobús i finalment també comptaran amb l'actuació del mag Nebur.