Salven dos reusencs atrapats en un veler varat a Mallorca pel temporal

Salvament Marítim els va evacuar de l'embarcació amb helicòpter

Dues persones, veïnes de Reus, que es trobaven a bord d'un veler en aigües de la Colònia de Sant Jordi, a l'illa de Mallorca, han estat rescatades aquest dimarts, 27 d'agost, al migdia, per un helicòpter de Salvament Marítim, a causa del temporal que ha afectat el sud de l'illa.

Dos veïns de Reus, evacuats per Salvament Marítim

Segons ha informat Salvament Marítim, es tracta del veler 'My One', que ha avisat els serveis d'emergències cap a les 12.30 hores d'aquest dimarts i tot seguit, l'helicòpter Helimer 291, amb base a Son Sant Joan, ha acudit al seu rescat. Els tripulants han estat traslladats a l'Hospital de Son Espases, a Palma, per avaluar el seu estat. Segons ha pogut saber TarragonaDigital.com, els dos tripulants rescatats són veïns de Reus.

Aquestes són algunes de les imatges de l'operatiu dut a terme per Salvament Marítim:

Un dia molt complicat pel temporal a Mallorca

Així mateix, des de Salvament Marítim han explicat que aquest dimarts al matí hi ha hagut «molts incidents» a Mallorca a causa del temporal, concentrats, majoritàriament, entre la zona de Colònia de Sant Jordi i Cap Salines. «Hem tingut centenars de trucades i s'han vist afectades més de 12 embarcacions en aquesta zona», han afirmat des de l'entitat, que han afegit que s'han dut a terme dos remolcs de vaixells que havien quedat encallats pel mal temps.

En total, fins a quatre embarcacions s'han mobilitzat per atendre els afectats. Es tracta de l'embarcació Salvamar Acrux, amb base a Port Portals, Salvamar Illes Pitiüses, amb base a Portocolom, i la patrullera Paíño, del servei de vigiliancia duanera, a més d'una embarcació de la Guàrdia Civil.

"Quins projectes es van preveure i descartar a Reus des de la primera Llei de Barris?" "🌳❗ Reus: una de les ciutats de Catalunya amb menys zones verdes per habitant"