Se susp猫n tota la programaci贸 del mes d'abril del Teatre Fortuny de Reus

L'ajornament afecta a una desena d'espectacles
La mesura afecta nou espectacles que havien de tenir lloc entre finals de mar莽 i abril | Isma Llanes

 

L'Ajuntament de Reus ha anunciat que els espectacles programats al Teatre Fortuny en el marc de la programaci贸 del primer semestre se suspenen a causa de la situaci贸 general del pa铆s i les indicacions fetes pel Govern de l'Estat amb motiu de les mesures de prevenci贸 amb relaci贸 al coronavirus.

 

NOVETAT: Sigues el primer en con猫ixer les not铆cies i els successos de Reus gratis al m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

D'aquesta manera, el Consorci del Teatre Fortuny 芦es veu obligat a anunciar la suspensi贸 temporal de la seva activitat art铆stica i conseq眉entment l'ajornament dels espectacles que estaven anunciats per la darrera quinzena d'aquest mes de mar莽 i els de tot el mes d'abril禄. Concretament, s'han susp猫s nou espectacles diferents.

 

El passat 13 de mar莽 havia de tenir lloc 'La dona del 600', pendent de nova data; el 17 de mar莽 'Rey Lear', que possiblement tindr脿 lloc el mes d'octubre; i el 31 de mar莽 dos espectacles.  La 'Gala Centenari Royal Academy of Dance' que s'ha ajornat per a l'11 de juliol a les 21.00 hores i 'Aix貌 ja ho he viscut' pendent de nova data.

 

El 7 d'abril havia de tenir lloc 'Otel路lo' del Cicle Grans Mestres, el 14 d'abril 'Vespres amb Marta Matheu', el 18 d'abril 'Els m煤sics de Bremen' i el 28 d'abril 'Viejo amigo Cicer贸n'. Les quatre obres encara no tenen cap nova data programa. Finalment, 'El pare de la n煤via.... i potser del nuvi!', anunciada pels dies 21 a les 21.00 hores i 22 d'abril a les 19.00 hores s'ha ajornat al 29 i 30 de setembre amb els mateixos horaris de funci贸. 

 

De tots els espectacles anunciats i dels quals no hi ha nova data, el Consorci del Teatre Fortuny est脿 treballant per a la seva realitzaci贸 en una nova data i assenyala que s'informar脿 puntualment quan hi hagi novetats. Finalment, el teatre indica que reprendr脿 la seva activitat d'atenci贸 al p煤blic tan bon punt la situaci贸 generada pel coronavirus ho permetin.

M茅s not铆cies de la categoria Reus