Daniel Recasens, segon a la llista d'ERC Reus per a les eleccions municipals

Recasens és advocat de l'Associació d'Advocats Voluntaris de l'1-O i de Juristes per la Independència | ERC Reus presenta una llista cremallera
Daniel Recasens i Noemí Llauradó, número 2 i cap de llista d'ERC a Reus | Laia Riba

 

Esquerra Republicana de Catalunya a Reus ha presentat avui, divendres 1 de març, a la persona que serà el número dos a la llista del partit per les eleccions municipals 2019. Seguint el mètode cremallera, el candidat és Daniel Recasens, advocat de l'Associació d'Advocats Voluntaris de l'1-O i de Juristes per la Independència. En el seu camp professional, es dedica a la mediació familiar.

 

Daniel Recasens, segon a la llista d'ERC Reus

En una trobada amb la premsa celebrada aquest matí, ERC de Reus ha anunciat que Daniel Recasens serà el número dos a la llista electoral. Des del partit se'l considera un actiu important per la seva implicació en camps com l'educació, la defensa i impuls de la llengua catalana a l'àmbit jurídic, o la cultura i la literatura.

 

És president de l'AMPA de l'Escola Montsant, membre de la junta territorial de la FAPAC i de la comissió de pares de l'Agrupació Escolta La Mulassa de Reus; membre de la Comissió de Llengua del Col·legi d'Advocats de Reus i autor d'una novel·la que es publicarà a final d'any.

 

Daniel Recasens ha explicat als mitjans de comunicació que vol «amb construcció democràtica, fer un projecte que treballem per avui però pensat a llarg termini». D'altra banda, ha afegit que quan li van proposar va decidir de comprometre's, ja que «la política és com una estació de pas, perquè s'hi està implicat de manera momentània, sabent que s'acaba».

 

Salvador Mestre, Daniel Recasens i Noemí Llauradó durant la trobada amb al premsa | Laia Riba

 

ERC Reus aposta pels Advocats de l'1-O

Recasens és el secretari de l'Associació d'Advocats Voluntaris de l'1-O, per aquest motiu en l'acte de la seva presentació ha estat acompanyat pels companys de professió Salvador Mestre, director de l'associació i Apel·les Carod que també està vinculat a l'associació i és militant d'ERC Cambrils. Des del partit reusenc, han apostat pels advocats Voluntaris de l'1-O, amb una representació a la seva llista.

 

Llista cremallera a ERC Reus

Noemí Llauradó, es presenta un any més com la cap de llista d'ERC de Reus per les eleccions municipals que es realitzaran el pròxim 26 de maig. Al passat mes d'abril Llauradó va fer públic la seva candidatura a l'alcaldia. Al seu costat hi haurà un equip que la seguirà en els actes de campanya i com van confirmar el passat mes de gener serà una llista cremallera, per tant el segon a la llista ha de ser un home.

 

Montserrat Flores i Noemí Llauradó han estat les regidores d'ERC a Reus | Jordi Olària Gras

 

Noemí Llauradó, Dani Recasens i Montserrat Flores

En aquest mandat estaven al capdavant de la llista del partit Noemí Llauradó i Montserrat Flores, que des de l'any 2016 es responsabilitzen de la regidoria de Salut i la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència a l'Ajuntament de Reus. Ara Montserrat Flores dóna pas a Daniel Recasens, i es posiciona en la tercera posició a la llista d'ERC Reus. 

 

Per tant i de moment, la llista d'ERC Reus estaria encapçalada per Noemí Llauradó, el segon seria l'advocat Dani Recasens i la tercera l'actual regidora Montserrat Flores, seguint el model de llista cremallera. No obstant això, la candidata a l'alcaldia a Reus d'ERC ha confirmat que «tenim la llista molt avançada». Una llista que des del partit la defineixin com «oberta, que transmet la realitat, paritària i amb perfils de persones que tenen capacitats professionals i formatives per governar».

 

Noemí Llauradó, Daniel Recasens, Montserrat Flores i l'advocat Apel·les Carod | Laia Riba

 

Visualitzar la realitat política

ERC Reus basarà la seva campanya electoral en tres conceptes «assumir la responsabilitat política, defensar els valors i treballant per la idea de república», confirmava Noemí Llauradó. Volen ampliar el projecte d'ERC a la ciutat «obrint el partit més enllà de la militància amb participació ciutadana». Des d'ERC Reus manifesten que el model polític de Reus és antic, de més de 30 anys i que ara és el moment d'actualitzar-lo. Volen portar a cap un projecte