Arriba una nova edició de la 'Semi-nocturna' a la Mola de Colldejou

L'excursió tindrà lloc aquest dissabte, 28 de juliol

Itinerari de la Semi-nocturna

A les 17.30 hores un autocar privat estarà esperant als participants per portar-los Colldejou. El punt de trobada amb el vehicle és el passeig Mata, davant de la Llar d’Avis.

Un cop els assistents arribin a Colldejou, començarà la ruta. Així, a les 18.30 hores caminaran des de Colldejou, passant pel Portell de la Cova, fins a la Mola.  S’ha programat que pels voltants de les 20.30 hores arribaran al cim de la Mola per veure la posta de sol des de l’esplèndid mirador.

A continuació, tindrà lloc un sopar de motxilla perquè els assistents reposin les forces.  En finalitzar, tornaran a Colldejou pel Coll del Guix, on tindrà lloc un ressopó a l’Àrea Recreativa de Colldejou.

Informació destacada sobre l’excursió a Colldejou

És important destacar que tothom qui vingui haurà de portar el seu sopar i alguna peça de roba que abrigui. A més, la gent que es vulgui inscriure s’haurà de dirigir a la secretaria de l’Associació Excursionista Catalunya de Reus, situada al carrer d’Orient número disset o trucar al telèfon 977 345 040.

El preu de l’excursió és de deu euros per als socis federats i de dotze euros per als socis que no estiguin federats.  En canvi, els que no siguin socis però estiguin federats hauran de pagar quinze euros, mentre que els que no siguin socis ni estiguin federats  haurà de pagar disset euros.  

Orígens de la Semi-nocturna

La 'Semi-Nocturna' és una excursió commemorativa que es fa en memòria d'un grup d'entusiastes excursionistes que al mes d'agost de 1956, i en aquest mateix lloc, van decidir fundar l’Associació Excursionista Catalunya de Reus.   

Aquest acte, a més de passar una bona i agradable vetllada amb amics i família, ens permet contemplar la posta de sol des de l’esplèndid mirador del cim de la Mola,  coincidint en una magnífica nit i compartint un sopar a l'aire lliure.