GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Surten a la venda les entrades per al Trapezi 2019

Són cinc espectacles a un preu d'entre 5 i 18 euros
Imatge del Trapezi 2018 a la plaça del Prim | Laia Solanellas

 

Ja es poden comprar les entrades per als espectacles del Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, a partir d’aquest divendres, 26 d’abril. Enguany el festival, que arriba a la seva 23a edició, se celebrarà entre els dies 9 i 12 de maig a la ciutat de Reus. Durant aquests quatre dies, més de 30 companyies de circ nacionals i internacionals passaran per la capital del Baix Camp i mostraran el talen del millor circ contemporani actual.

 

Cinc espectacles de pagaments a diferents espais de la ciutat

Els espectacles de pagament i dels quals ja es poden comprar les entrades són cinc: l’espectacle ‘Quan els crancs portin talons’ de la companyia Escarlata Circus, al Teatre Fortuny el 10, 11 i 12 de maig a un preu de 10 euros l’entrada general i 8 euros l’entrada reduïda.

 

La companyia Ateneu Popular 9 Barris – Animla Religion portarà el seu espectacle ‘Nu’ al Teatre Bartrina el 10, 11 i 12 de maig, a un preu de 10 o 8 euros, segons si l’entrada és general o reduïda.

 

Al Teatre Bravium la companyia La Mala representarà el seu ‘Íntimo’ el 10, 11 i 12 de maig a un preu, també, de 10 euros l’entrada general i 8 euros l’entrada reduïda. La Companyia Toti Toronell representarà ‘Dioptries’ a La Palma el 10 i 11 de maig, amb les entrades generals a 5 euros i les reduïdes a 4 euros.

 

Imatge d'un espectacle de la Fira Trapezi  | Laia Solanellas

 

 

Finalment, a la vela del Parc de Sant Jordi l’espectacle ‘Fidelis Fortibus’ de la companyia Circus Ronaldo es representarà els dies 10, 11 i 12 de maig, amb una sessió doble el dia 11. Les entrades tenen un preu de 18 euros i de 15 euros amb preu reduït.

 

Les persones que poden gaudir de les entrades amb el preu reduït són les que disposen del Carnet Jove, la Targeta Jove, els socis del Club TR3SC, els nens i nenes d’entre 3 i 12 anys i els majors de 65 anys. Els infants menors de 3 anys no paguen entrada, però han de veure l’espectacle asseguts a la falda d’un adult.

 

Les entrades es poden comprar a través de l’enllaç a la pàgina web Trapezi.cat fins una hora abans de l’inici dels espectacles.