GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tallen el carrer Major de Reus per un rusc d'abelles

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís quan faltava un minut per les 5
Moment que retiraven el rusc d'abelles del carrer Major de Reus | TarragonaDigital

 

El carrer Major de Reus, ha estat tallat a la circulació de vianants a causa d'un rusc d'abelles. Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís a les 16.59 hores d'aquesta tarda, divendres 26 d'abril, informant que hi havia un rusc d'abelles a l'altura del número 7 d'aquest carrer cèntric de la ciutat. El rusc d'abelles ha estat localitzat sota un test.

 

Fins a una dotació s'ha desplaçat al lloc on han fet la troballa i es disposen a retirar el rusc d'abelles de sota el test. Davant el perill que pot causar  a la ciutadania la retirada d'aquest animal, la Guàrdia Urbana de Reus ha decidit acordonar la zona i impedir el pas dels vianants.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.