Taller Baix Camp ofereix ocupació a 35 extreballadors de Virginias

Aquestes persones, amb discapacitat intel·lectual, treballaran amb la nova línia de l'empresa Kuadrotek
Una trentena de persones havien treballat a Virginias | cedida

 

El Taller Baix Camp ha donat a conèixer una nova tasca que s'ha iniciat recentment i que es basa en una nova línia de muntatge de quadres elèctrics gestionada pel centre especial de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual, la característica d'aquesta nova línia és que està composta per antics treballadors de la fàbrica Virginias després que aquesta tanqués.

 

Treballadors amb discapacitat intel·lectual troben feina després de Virginas

Un total de 35 persones amb discapacitat intel·lectual tornen a tenir feina gràcies a la nova línia de treball de l'empresa Kuadrotek, del Grup Elektre, la qual està ubicada a Constantí. Aquesta trentena de treballadors han canviat les galetes per quadres elèctrics, després que l'empresa Virginias tanqués sí que per tant es quedessin a l'atur.

 

Davant la necessitat de trobar una nova tasca per aquests treballadors amb discapacitat intel·lectual, havien de buscar una alternativa i l'empresa de Kuadrotek els hi va facilitar.

 

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha realitzat una visita instirucional al taller | cedida

 

Kuadtroek ofereix una nova oportunitat laboral

Aquesta empresa amb seu a Constantí ja fa uns set anys que acull a treballadors amb alguna discapacitat intel·lectual i ara acollirà a més persones en la seva nova línia de muntatge.

 

Concretament són una vintena de persones amb discapacitat intel·lectual que treballen per a Kuadrotek en una nau de Taller Baix Camp on fabriquen quadres elèctrics, i els quinze treballadors restants treballen a la planta de Constantí, en la línia del sistema d'automatització de processos.

 

A banda d'aquestes 35 persones que han pogut tornar a tenir una oportunitat després del tancament de Virginias, els altres treballadors que també estaven en el procés de realitzar galetes s'han distribuït en altres llocs de treball i per tant continuen tenint feina.