Un taller de Reus guanya 2 milions d'euros del 'Gordo' del Cachirulo

Un dels socis aconsegueix 1,2 milions d'euros i els altres dos, 400.000 cadascun
Dioni López es va quedar dotze paperetes, tres dècims sencers del primer premi de la loteria de Nadal | Laia Solanellas

El taller Jodifra de motlles i matrius de Reus ha rebut dos milions d'euros del sorteig de la loteria de Nadal d'aquest diumenge. Dioni López, el seu germà i el seu cunyat comparteixen negoci del qual el darrer s'ha jubilat. Va passar una sòcia del Cachirulo de Reus a repartir paperetes i Dioni n'hi va comprar vint, cinc dècims, dels quals se'n va quedar tres: descomptant impostos, gairebé un milió d'euros.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

«Porta tota la vida jugant i no li ha tocat mai res», asseguren des del seu entorn. «Fa tres o quatre anys es va quedar a dos números que li toqués el Nen, del qual tenia sis dècims del 71206 i va sortir el 71208». Aquest any, com és habitual, va comprar vint participacions del número que jugava el Cachirulo. Cada quatre participacions són un dècim, 400.000 euros de premi.

El Cachirulo feia temps que lluïa, a la porta, el número de la Loteria de Nadal al qual jugava l'entitat | Laia Solanellas

Els cinc dècims que van fer cap al taller suposen un premi de dos milions d'euros que, després de descomptar un 20% d'impostos, són 1,6 milions d'euros per als socis del taller reusenc amb vincles amb el Centre Aragonès El Cachirulo. Després de jugar a la loteria «tota la vida», apunten des del seu entorn, ja era hora que els toqués. Cada papereta implicava jugar cinc euros i donar-ne un a l'entitat.

El president de l'entitat, Josep Allueva, explicava que fa molts anys que compren la loteria de Nadal a la mateixa administració. Es tracta de la ubicada a l'avinguda de Barcelona de Salou, on no jugaven sempre el mateix número, sinó el que els proposava l'establiment. Enguany ha sigut el 26.590, que ha deixat 320 milions d'euros repartits en els centenars de participacions que havia distribuït l'entitat.

Si El Cachirulo sempre juga al número de l'administració de Salou, Dioni López, el seu germà i el seu cunyat sempre juguen al número del Cachirulo, una constància que ara, amb cinc dècims entre els tres, s'ha vist recompensada.

"💰 📹 VÍDEOS i FOTOS: Famílies agraciades i socis emocionats celebren 'El Gordo' a Reus" "💰 ÚLTIMA HORA: Un altre premi de Loteria esquitxa Reus i Cambrils"