GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Dos morts i set nous positius per coronavirus a les comarques de Tarragona

Tanca la Sala Japan de Reus posant un «punt i seguit» a la seva activitat

El local podria tornar a acollir activitat d'oci nocturn gestionat per una altra empresa
El local podria tornar a acollir un servei d'oci nocturn cop la Sala Japan hagi finalitzat la seva activitat | Cedida

 

El local de concerts de Reus, Sala Japan, ha comunicat avui, dimecres 30 de gener, que finalitza la seva activitat a Reus. El comunicat l'ha fet a través de les xarxes socials on des de l'organització afirmen que «posem un punt i seguit en el projecte». Segons fonts de l'organització, la Sala Japan marxarà de la seva ubicació actual, al passeig de Mata de Reus, a causa d'una oferta de traspàs del local.

 

El local podria tornar a acollir activitat d'oci nocturn

Un dels gestors de la sala de concerts, Àngel Lopera, ha explicat a TarragonaDigital.com que de moment «no tenim un altre local on seguir l'activitat de la Sala Japan». Explica que un dels motius pel qual abandonen l'activitat és pel cost del lloguer del local. A més, ha afegit que l'empresa que ha fet l'oferta també és organitzadora de sales d'oci nocturn per tant, existeix possibilitat que la nova activitat del local podria tenir a veure amb una sala de música. Tanmateix ha informat que han volgut fer un punt i seguit «perquè tenim altres projectes en ment». 

 

La Sala Japan de Reus tancarà en les pròxims meosos | Cedida

 

«Punt i seguit a la Sala Japan de Reus»

Des de ZERO Productions, empresa que gestiona la Sala Japan de Reus, han comunicat que han rebut una oferta de traspàs del local i que per tant, marxarà del passeig de Mata. Això significarà que la sala musical deixarà de tenir activitat a Reus. No obstant això, els concerts que s'havien programat pel mes de febrer i març es continuaran portant a cap, sense cap afectació.

 

L'organització té altres projectes en ment

D'altra banda, el gestor de la sala, Àngel Lopera, manifesta que aquest no serà el final de la trajectòria de la Sala Japan, sinó que «esperen reprendre l'activitat en un futur pròxim». La Sala Japan ha esdevingut un local tant d'oci nocturn com espai de concerts. A més, el local també es posava a lloguer per diferents esdeveniments tant per particulars com per a empreses. 

 

La Sala Japan és gestionada per la mateixa productora que la Sala Zero de Tarragona, per ZERO Productions, i amb una capacitat per 220 persones ha acollit grups de tota mena d'estils musicals. Ara ha decidit abaixar la persiana amb l'esperança de tornar a posar-se en marxa en un futur i seguir sent un «espai de música per al territori».