Els tres Reis Mags al balcó de l'Ajuntament de Reus mostrant les claus de la ciutat

Activen una tercera tanda de tiquets per veure el campament dels Reis d'Orient a Reus

És la tercera tanda de tiquets que es posa a disposició de la ciutadania després d'esgotar les dues primeres

Nova ampliació de capacitat per al campament dels Reis d'Orienta Reus. L'Ajuntament informa que s'ha optat per doblar el nombre de grups que podran visitar-lo sense comprometre les mesures de seguretat i, per tant, es distribuirà un tercer paquet de tiquets a partir de demà, dimarts dia 22 de desembre, a les dues del migdia.

Com ja ha passat en les dues anteriors edicions, els tiquets són gratuïts i s'han d'aconseguir a través del web d'entrades de Reus Cultura. Aquesta darrera ampliació suposarà permetre que 12.500 persones visitin el campament, gairebé quatre vegades més que la previsió inicial, d'unes 3.200.

Ses majestats, els Reis d'Orient, acamparan al Parc Sant Jordi de Reus del 28 de desembre al 5 de gener, i el recinte es podrà visitar de deu del matí a nou del vespre amb l'excepció del dia 31, que tancarà a les set de la tarda. Les visites es faran en grups de sis persones i duraran uns vint minuts.

Des de l'Ajuntament de Reus es demana que les entrades s'adquireixin de manera responsable, és a dir, limitades al nombre de persones que aniran a la visita i, prioritàriament, pensant en la canalla, per a qui està específicament pensat aquest campament.

Dues tandes de tiquets esgotats en hores

La que demà s'activa és la tercera tanda de tiquets per visitar el campament dels Reis d'Orient a Reus. La primera es va posar en marxa el mateix dia que es va presentar i se'n van explicar els detalls, dimarts passat, 15 de desembre. Menys de cinc hores després d'haver-se posat en distribució ja s'havien esgotat.

Suposaven, aleshores, unes 3.200 entrades, que es van ampliar al cap de dos dies amb una segona tanda. En aquest cas es va allargar l'estada de ses majestats, i el campament també es va obrir a la ciutadania perquè es pogués visitar a partir del dia 28 de desembre, i no només durant els primers dies de gener.

Aquella segona tanda també es va esgotar en menys de cinc hores. Finalment, s'ha pogut reorganitzar la logística de les visites per permetre una tercera tanda de tiquets que, finalment, permetran que 12.500 persones visitin el campament dels Reis d'Orient.