Unió de Botiguers de Reus tanca la campanya solidària 'Rebrotem' per l'incendi de la Ribera d'Ebre

Amb la campanya, la Unió de Botiguers de Reus han recollit uns 1.000 euros que ja s'han donat a la plataforma #rebrotem
Imatge del carrer de Jesús de Reus ple de persones comprant en els establiments del centre de la ciutat | Marta Torrens
 

El passat mes de juliol, la Unió de Botiguers de Reus va organitzar una campanya per recaptar fons destinats a ajudar a curar els danys causats per l'incendi de la Ribera d'Ebre. La campanya es va allargar fins al 31 de juliol i tothom que ho volgués podia aportar el seu granet de sorra. Ara, el passat dilluns 16 de setembre, l'associació ha donat per finalitzada aquesta campanya i ja ha ingressat els donatius a la plataforma rebrotem.cat

En total, al llarg d'aquesta campanya solidària s'han recollit 1.018 euros que es destinaran a ajudar els afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre i per reforestar les més de 5.000 hectàrees cremades. En aquesta campanya hi van col·laborar una cinquantena de comerços associats a l'entitat, els quals van posar una guardiola als seus establiments per recollir donatius per aquesta causa.

Les imatges de l'incendi forestal a la Ribera d'Ebre, controlat i a punt de ser extingit | Judit Sabaté

 

Així doncs, els establiments participants estaven identificats amb un cartell i tothom que anés a comparar en un negoci participant podia fer una donació solidària. Per la seva banda, des de la Unió de Botiguers de Reus volen donar les gràcies a tots els establiments participants i a totes les persones que han col·laborat en aquesta campanya fent un donatiu. 

Fins a 250.000 per fer rebrotar la Riera d'Ebre després de l'incendi devastador

La plataforma 'Rebrotem' va néixer per fer front a les afectacions de l'incendi de la Ribera d'Ebre i s'ha marcat per objectiu recaptar entre 50.000 i 250.000 euros per ajudar els afectats per l'incendi. Des de l'entitat, asseguren que es poden fer donacions de diversos imports, amb samarretes com a recompensa o oli d'oliva de la comarca. 

També et pot interessar:

"🏬 Reobre la farmàcia de Reus tancada per una greu estafa al CatSalut" "🔴 ALERTA: Intenta matar un home amb un ganivet a Reus"