PORTADES

馃摪 Les portades en paper d'avui dilluns, 9 de desembre

Uni贸 de Botiguers de Reus tanca la campanya solid脿ria 'Rebrotem' per l'incendi de la Ribera d'Ebre

Amb la campanya, la Uni贸 de Botiguers de Reus han recollit uns 1.000 euros que ja s'han donat a la plataforma #rebrotem
Imatge del carrer de Jes煤s de Reus ple de persones comprant en els establiments del centre de la ciutat | Marta Torrens
 

El passat mes de juliol, la Uni贸 de Botiguers de Reus va organitzar una campanya per recaptar fons destinats a ajudar a curar els danys causats per l'incendi de la Ribera d'Ebre. La campanya es va allargar fins al 31 de juliol i tothom que ho volgu茅s podia aportar el seu granet de sorra. Ara, el passat dilluns 16 de setembre, l'associaci贸 ha donat per finalitzada aquesta campanya i ja ha ingressat els donatius a la plataforma rebrotem.cat

 

En total, al llarg d'aquesta campanya solid脿ria s'han recollit 1.018 euros que es destinaran a ajudar els afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre i per reforestar les m茅s de 5.000 hect脿rees cremades. En aquesta campanya hi van col路laborar una cinquantena de comer莽os associats a l'entitat, els quals van posar una guardiola als seus establiments per recollir donatius per aquesta causa.

 

Les imatges de l'incendi forestal a la Ribera d'Ebre, controlat i a punt de ser extingit | Judit Sabat茅

 

 

Aix铆 doncs, els establiments participants estaven identificats amb un cartell i tothom que an茅s a comparar en un negoci participant podia fer una donaci贸 solid脿ria. Per la seva banda, des de la Uni贸 de Botiguers de Reus volen donar les gr脿cies a tots els establiments participants i a totes les persones que han col路laborat en aquesta campanya fent un donatiu. 

 

Fins a 250.000 per fer rebrotar la Riera d'Ebre despr茅s de l'incendi devastador

La plataforma 'Rebrotem' va n茅ixer per fer front a les afectacions de l'incendi de la Ribera d'Ebre i s'ha marcat per objectiu recaptar entre 50.000 i 250.000 euros per ajudar els afectats per l'incendi. Des de l'entitat, asseguren que es poden fer donacions de diversos imports, amb samarretes com a recompensa o oli d'oliva de la comarca. 

 

Tamb茅 et pot interessar: